Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

G.Saray için milat

Galatasaray geleceği ile ilgili çok ama çok önemli bir maç kazandı. Kazanamasalardı başta Prandelli olmak üzere birçok şey karışacaktı. Ama mağlup duruma düşmelerine ve ilk yarıyı yenik bitirmelerine rağmen maçın son saniyelerinde maçı almayı bildiler ve başta başkan Yarsuvat olmak üzere herkes derin bir 'oh' çekti.
Söylenecek o kadar çok şey var ki... Galatasaray'da Sabri gibi bir oyuncu dururken milyonlarca Euro karşılığı Veysel ve Tarık Çamdal'ı almanın mantığını dün akşam çok net gördük.
Öncelikle Sabri'nin alnından öpüyorum. Zor günlere gerçekten iyi dayandı, yıkılmadı ve Abdurrahim Albayrak abisi de ona formasını verdi.
Galatasaray ilk yarıda ofansif anlamda çok kötüydü. Ama aynı Galatasaray maç boyu bir şeyi çok iyi yaptı, o da çok kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip Kasımpaşa'ya oyun alanı bırakmayarak rakibinden gol yedi ama gol pozisyonu vermedi. Yedikleri gol tamamen konsantrasyon hatası. Dönen topta bir an için Chedjou uyudu, Selçuk, Adem'i fark edemedi ve Adem de kötü oynayan Kasımpaşa'yı öne geçirdi. İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. Umut Bulut, Burak Yılmaz'ın yanına ikinci forvet olarak gelmiş, Wesley Sneijder de oyuna girmişti.
İkinci yarının tümünde Galatasaray, rakibini sürklase etti. İlk yarıda rakip kaleye bir şut bile atamayan Galatasaray, ikinci yarıda Kasımpaşa kalesini adeta dövdü.
Aslında maç pekala 1-1 de bitebilirdi ama bu kez sahneye Chedjou çıktı. Tıpkı Anderlecht maçında geçen yılki Chelsea maçındaki Chedjou gibi. Karşılaşmanın bitmesine saniyeler kala Galatasaray'ın yediği golde büyük hatası olan Chedjou rakip defansı zorladı, takımına korner kazandırdı, kullanılan kornerde de kafayı vurup Umut'a golü attırdı.

GÖÇEK ÇOK İYİ YÖNETTİ

Galatasaray camiasında bundan sonra bazı şeyler iyi gidecekse (ki buna emin değilim) dün geceki Kasımpaşa maçı milat olacaktır. Kasımpaşa eski Kasımpaşa değil. Böylesine kaliteli oyuncular topluluğu bu kadar kötü oynamalı.
Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e gelince, tartışmasız Türkiye'nin Cüneyt Çakır'dan sonraki iki numaralı hakemi. Dün gece de iyi bir maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA