Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Penaltıya inanmıyorum

Fenerbahçe kötü oynadı, kazanamadı. Maça baktığımızda kazanmayı hak etmeseler de pekala kazanabilirler ama buna karşın kaybedebilirlerdi. İlk yarıya bakıyoruz, Fenerbahçe çok dağınık oynadı. Mehmet Topal sahada yoktu ve özellikle Fenerbahçe defansının arkasına atılan her top pozisyon yarattı. İlk yarıda Eskişehirsporlu oyuncular bariz golleri atamadılar ama Erkan Zengin mükemmel ve zor bir gol attı. Bu savrukluk ilk yarıda toparlanmayınca ikinci yarı Mehmet Topal sahaya sürüldü. Ama bu Fenerbahçe'de fazla bir katkı yaratmadı. Çok panik, çok dağınık oynarlarken kurtarıcı Webo'nun golüyle beraberliği yakaladılar.
Bu beraberlik golü Fenerbahçe'yi havaya soktu, Fenerbahçe kötü de oynasa bu maçı kazanabileceğini düşünürken bu kez sahaya Emre çıktı. Emre utanmalı! Millet onun küfürlerinden bıktı, ama o bıkmadı. Ve delikanlı bir yardımcı hakem ortaya çıkıp küfür ettiğini hakeme bildirdi ve Fenerbahçe Emre'nin sorumsuzluğu nedeniyle 10 kişi kaldı.
Böyle dakikalarda üstelik maçı koparabileceğiniz anlarda 10 kişi kalmak her şeyi bozuveriyor. Nitekim öyle oldu. Önce Eskişehir'in galibiyet golü geldi, uzatmalarda da penaltıyla Fenerbahçe'nin golü.

KIRMIZI KARTI ES GEÇTİ
Geçen yılki Fenerbahçe böyle maçları son dakikalarda da olsa kurtarabiliyordu. Kötü de oynasa galip gelmeyi biliyordu. Ama dün gece Fenerbahçe'de sanırım tüm camiayı tedirgin eden en önemli eksiklik takım savunmasındaki ciddi eksiklikler. Arkaya atılan her top gol olursa şampiyonluk da zor olur.
Gelelim hakeme...
Öncelikle hakemi ve yardımcısını Emre'yi attıkları için kutluyorum. Biri ona 'dur' demeliydi. Dün gece hakemler bunu dediler. Ama Tolga Özkalfa, ilk yarıda ceza alanının hemen dışında Volkan'ın elle oynayışını göremedi. Karar kırmızı kart olmalıydı ama es geçildi. Son dakikada verdiği penaltıya da inanmıyorum. Bence kasten elle oynama yok. Top çarpması var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA