Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Mete Kalkavan penaltıyı atladı

BEŞİK TAŞ kötü oynuyor. Özellikle bazı oyuncularda inanılmaz bir düşüş var. Bunların başında da Demba Ba geliyor. Nerede sezon başındaki Demba Ba nerede son haftalardaki Demba Ba...
Dün gece bakıyoruz Gökhan yırtınıyor, Sosa bir şeyler yapmaya çalışıyor, Atiba alıyor veriyor ama gerisi sadece geziniyor. Hele hele bir ikinci yarı vardı ki Beşiktaş hem oyun hem de tempo olarak çok düştü. Aslında aynı Beşiktaş ilk yarıda da 15 dakika dışında bir şey oynamadı. Özellikle ilk yarının son 15 dakikasında Sosa bireysel becerisiyle topu getirdi, ver kaça girdi, iyi vursa gol olurdu ama vuramadı. Hemen arkasından da Volkan Babacan'ın arka arkaya çıkardığı iki çok tehlikeli pozisyon var ki Beşiktaş açısından dün geceki maçın özeti bu.
Şunu kabul ediyoruz ki Başakşehir Türkiye'nin takım savunmasını en iyi uygulayan takımı. En az gol yiyen Süper Lig ekibi. Üstelik şartlar ne olursa olsun çok ama çok disiplinli oynuyorlar. Dün gece de öyle yaptılar. Çabuk çıkmaya çalışıyorlar, pas yapıyorlar iyi alan daraltıyorlar ve ülkenin takdirini kazanıyorlar.
Başakşehir maçları Türkiye'de her takım için çok zor. Tıpkı dün gece Beşiktaş için olduğu gibi. Ama kalan haftalarda özellikle Demba Ba başta olmak üzere bazı oyuncular kendilerine çeki düzen vermek zorundalar. Aksi halde Beşiktaş çok üzülür.
Gelelim hakem Mete Kalkavan'a... Çok iyi niyetli ve cesur ama maalesef futbolu bilmiyor. Dün gece de çok kötü bir maç yönetti. Peki ne yaptı? İnanılmaz faul yanlışları yaptı. En az 3-4 sarı kartı göstermedi. Bu sarı kartlar yoruma açık sarı kartlar değil, kesin verilmesi gereken kartlar. Örneğin Tolgay'ın yaptığı hareket dünyanın her yerinde açık bir karttır ama gösterememesini anlayamıyorum. Ve tabii ki hem Kalkavan'ın hem de çizgi hakeminin çok ciddi bir penaltı yanlışı var. İkinci yarıda Başakşehirli Yalçın kolları açık kafaya çıkıyor ve top Demba Ba'nın kafasından açık kola geliyor. Penaltı olması lazımdı ama her ikisi de atladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA