Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İki devrede iki farklı Beşiktaş

BEŞİKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR

Beşiktaş bence dün akşam çok zor ve çok önemli bir galibiyet aldı. İlk yarıya baktığımızda taş gibi çok iyi çıkan, bir Rizespor izledik. Özellikle Kweuke denen futbolcu tam bir baş belası... Tabii ki bunu pozitif anlamda söylüyorum. Rizespor'un santrforu hem çok kuvvetli, hem çok süratli... Önemli bir kontratak silahı. Bu yarıda Rize aslında pozisyonlar da buldu. Hatta ancak 'piero'nun ofsayt mı değil mi diye çözebileceği iki de gol attılar ama hakem vermedi.
İkinci yarı çok farklı bir maç izledik. Beşiktaş, Rizespor'u sahasına hapsetti. Rize gibi bir takımı ikinci yarıda sahadan silmek de kolay iş değil. Bu yarıda Quaresma girdi ve çok sıkıntılı dakikalarda hem golü attı, hem de Beşiktaş'a 3 puanı getirdi. Üstelik bu yarıda Beşiktaş'ın ofsayt diye verilmeyen net bir golü de var.
Sonuçta Beşiktaş, şampiyonluk yarışının çok ama çok önemli bir adayı olduğunu dün gece bir kez daha kanıtladı. Özellikle Beşiktaş'a az adamla yakalanmak intihar gibi bir şey... Beşiktaş tek farkla kazandı ama özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla sonuç çok daha farklı olabilirdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA