Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Paşa'nın buz gibi golünü yediler

Özkahya'nın çizgi hakemi ve yardımcısı Kasımpaşa'nın buz gibi golünü yediler

Galatasaray bu olmamalı. Kasımpaşa gibi ligimizin iyi ve diri takımlarından 1 puan almak ya da 2 puan kaybetmek kötü değil ama ortaya konan oyun çok kötü. Galatasaray asla ama asla 1 puanı dahi hak etmedi. Galatasaray'ın formasını bilmesek, oyuncularını tanımasak "Kasımpaşa'nın rakibi vasat bir Anadolu takımı ve İstanbul'a 1 puan için gelmişler, kontratağa dayalı futbol oynuyorlar" diyeceğiz. Bir defa Kasımpaşa fizik olarak Galatasaray'ı ezdi, geçti. Pas başarısı çok daha yüksekti. Eren Derdiyok, neredeyse her hava topunda rakiplerine üstünlük sağladı.
Chedjou dışında da fazla direnen oyuncu yok.
Orta saha helva gibi... Direnç sıfır. Kasımpaşa orta sahası Donk'un liderliğinde istediği gibi oynadı.
Topu kanatlara açtılar, şut çektiler, kısacası istediklerini yaptılar. Oysaki G.Saray maçta 2 kere öne geçti. Yapılan uzun ortada Podolski Burak'a indirdi, Burak da çok güzel vurdu ama dedik ya, G.Saray'ın direnci yok. Ardından golü yediler. Galatasaray ikinci yarıya da gol atarak başladı. Selçuk vurdu kaleciden, Podolski vurdu direkten döndü.
Top sola düştü, Chedjou olmaması gereken bir yerdeydi. Çok güzel ortaladı ve Hakan Balta da ayağının üstüyle tamamlayıp golü yaptı. Bu dakikadan sonra Galatasaray inanılmaz bir baskı yedi. Bütün dönen topları kaybettiler.
Yediği ikinci gole bakın. Adem, Galatasaray'ın solundan slalom yaparak içeri girdi, topu çıkarttı, yerleşim ve pozisyon hataları gırla... Titi de Kasımpaşa'ya puanı getiren golü attı.
Galatasaray'ın son 3 maçına bakın. 7 defa öne geçtiler ama 3 maçta aldıkları puan sadece 2. Kasımpaşa'yı kutlamak gerek. Taş gibi bir takım. Hem diriler, hem de kaliteli oyunculara sahipler. Hakem Halis Özkahya için yine iyi şeyler söyleyemiyoruz. Çizgi hakemi ve yardımcısı Kasımpaşa'nın buz gibi golünü yediler. Top direğe vurup içeri düştü ama gol kararı verilmedi.
Halis'e asıl eleştirim ilk yarıdaki art arda iki pozisyondan dolayı. Kasımpaşa faulü çabuk kullanmak istedi, Hakan 2 metre uzaktaydı. Ona çarptı ama yine de Kasımpaşa için bir avantaj doğdu ama Halis oyunu kesip Balta'ya sarı kart gösterdi.
Hemen akabinde Sneijder faulü kullandı. 2 metre önündeki Kasımpaşalı topa müdahale etti ama top Kasımpaşa'da kaldı ve pozisyon doğdu. Art arda yapılan iki büyük hata ve bunu yapan bir FIFA hakemi... Yani Halis Özkahya.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA