Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Mustafa Denizli gündem saptırıyor

Beşiktaş yenilgisi sonrası Mustafa Denizli'nin hedefinde hakem Mete Kalkavan vardı. Siz maç yazınızda hakem için "Alnından öpüyorum" demiştiniz. Denizli'nin çıkışını nasıl değerlendirirsiniz?
Mustafa Denizli'nin bu çıkışı tamamıyla gündem saptırmaya ve hedef şaşırtmaya yöneliktir. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki maç, son yıllarda hiç bu kadar tek taraflı olmamıştı. Denizli, Galatasaray'ın başına geldiğinden beri takımda en ufak bir kıpırdanma yok. Denizli'ye yakışmayan ise ortaya konan ezik futbolun taraftarda yarattığı olumsuz etkiyi, sözüm ona torunu yaşındaki hakem Mete Kalkavan'la geçiştirmek istemesidir. Gerçekten o maçı Mete Kalkavan iyi yönetti. Hata da yaptı ama eğer bir tarafın reaksiyon göstermesi gerekiyorsa bu Galatasaray değil, Beşiktaş olmalıydı.
Selçuk İnan da maçtan sonra hakemin kendisine bir düşmanlığı olduğunu ima etti. Bir hakem bir futbolcu ile sahada uğraşır mı?
Bir hakemin bir futbolcuya garezi olamaz. Hakem yönetendir, futbolcu ise hakemin karar ve talimatlarına uymak zorunda olan bir yönetilendir. Selçuk'un isyanını anlamıyorum. Mete Kalkavan'ın belki de maçta yaptığı en önemli hata Selçuk'a mutlak vermesi gereken sarı kartı daha önce vermeyişiydi. Selçuk, hakemi filan bıraksın, o maçta ayakta duracak hali yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA