Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fatih Terim’in çıkışı manidar

Riekerink, son basın toplantısında Fatih Terim konusunda ilginç açıklamalar yaptı. "Ben kimim ki onun Galatasaray kariyerini değerlendireyim", "TFF ile 7 senelik sözleşmesi var" dedi. Bunları nasıl okumak gerekiyor?
Fatih Terim krizi, Hırvatistan maçının sonrasındaki basın toplantısında başladı. Terim'in konuşmalarını defalarca dinledim. "İstanbul'a döndüğümüzde Galatasaray meselesini konuşmaya başlayacağız" gibilerinden bir takım laflar etti. Bu lafları nereye çekerseniz çekin ama sağdan bakıyorum, arızalı. Soldan bakıyorum, manidar… Yani bu sözlerin tercümesi, "Galatasaray'ı da veya sadece Galatasaray'ı çalıştırabilirim" anlamı taşıyor. Riekerink ise çok sağlıklı ve çok gerçekçi bir açıklama yapmış. Söylemlerinde Terim'in Galatasaray kariyerini övüyor ama onun Futbol Federasyonu'yla da uzun süreli olan sözleşmesinden dem vuruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA