Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kıyak emeklilik için Yıldırım’a biat etmiş

Ben Dick Advocaat'a inanmıyorum... Fenerbahçe'ye de sadece iyi bir para almak için gelmiş. Tamamen tribünlere oynuyor. Aziz Yıldırım'la sistem konuşabilecek kadar teslim olmuş

Dick Advocaat, "Hakemler faul kararlarıyla maçı çok kesiyor" eleştirisinde bulundu. Sizce bu eleştiri günü kurtarmak için miydi, yoksa doğruluk payı var mı?
Ben Dick Advocat'a inanmıyorum. Fenerbahçe'ye de sadece iyi bir para aldığı için geldiğine inanıyorum. Tamamen tribünlere oynuyor. Popülist konuşmalar yapıyor. Hakemlere sallarsa olası başarısızlıkların faturası şimdiden belli olacak. Ayrıca Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere tam biat etmiş durumda. "Aziz Başkan'la sistemi konuşacağız" diyebilecek kadar teslim olmuş durumda. Görünen o ki Türkiye'de en fazla 1 yıl çalışıp, birkaç milyon Euro alıp evine dönecek. Zaten emekli olmuştu, bu birkaç milyon Euro da ona kıyak emekliliği getirmiş olacak.

ÇÖZÜM ESKİLERDE Mİ?

Fenerbahçe transferin son günü Lens ve Sow'u aldı ama orta sahaya istenilen takviye yapılamadı. Sizce bu Fenerbahçe'nin hedeflerini etkileyecek mi, yoksa kadro içinden çözüm bulunabilir mi?
Sow, golcü olarak alındı. Yanlış transfer değil… Lens da çabuk bir kanat oyuncusu… Volkan Şen türünde bir oyuncu ama sezon başladıktan sonra yapılan transferlerin ne kadar faydası olur, tartışılır. Üstelik Fenerbahçe yönetimi, yaptıkları yanlışların ispatını belgeler gibi. Fenerbahçe'nin kadrosuna bakın. Gönderdikleri oyuncuların çoğunu geri aldılar. Sow, Emenike, Salih Uçan, Stoch gibi zamanında gözden çıkartılmış oyuncular şimdi kurtarıcı olarak takıma döndü. Üstelik duyduğumuz kadarıyla transferin bitimine saatler kala Emre Belözoğlu'nu da geri almak istemişler ama başaramamışlar. Şu anda henüz sezon başındayız… Taraftarın az da olsa bir umudu var ama kırgınlar, küskünler. İlerleyen haftalarda işler kötü giderse tartışılacak o kadar çok şey var ki… Vitor Pereira'nın gönderilme zamanlamasından tutun da Dick Advocaat'ın niye getirildiğine, zamanında gönderilen futbolcuların niye geri alındığından tutun da Gökhan ve Caner'in Fenerbahçe'den niye uzaklaştırıldıklarına kadar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA