Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Otursun tüm maçları izlesin!

Galatasaray'ın teknik direktörü ile ilgisi kalmamış. Prandelli kafasında bu işi bitirmiş... İtalyan hoca Başakşehir maçında forma verdiği 11'den 7'sini değiştirmişti. Bir takım bir önceki maçtan 7 farklı oyuncu ile sahaya çıkıyorsa bunda bir gariplik var demektir...
Pazartesi günü affedilen Sabri'yi 11'de sahaya çıkarıyorsun. Sabri'ye formayı verdiğinde bütün takımın düşüncesi şu olur; "Demek ki bizim teknik direktörümüz Prandelli değilmiş." Galatasaray'da gerçekten çok garip şeyler oluyor. Prandelli'nin takıma, takımın da ona karşı güven sorunu var.
Kasımpaşa karşısında koca ilk yarıda, Sabri'nin Burak'a kestiği orta dışında pozisyonu yoktu Galatasaray'ın. Kasımpaşa da öyle ahım şahım bir futbol sergilemedi ama buna rağmen soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi bildi. 1-0'dan gelip 2-1 kazanmak G.Saray için önemli. İhtiyaç vardı çünkü. Ama bundan sonra yapacakları önemli. Melo düzelecek olursa Melo-Selçuk, Sneijder, Burak Umut'ta ısrar edilmeli. Çünkü daha önce bu kadroyla Galatasaray şampiyon oldu. Hocanın çok zamanı var oturup analizlerini yapacak. Bütün maçları koyacak, bütün sistemleri önüne koyacak. Önce rakibe ne vermişim ben ne yapmışım ona bakacak. Chedjou'nun müthiş performansı ile maç kazanıyorsunuz. Sağ stoperin hücuma çıkması gol yaptırması önemli. Burak'ın golü ofsayt onun da altını çizelim. Ciddi bir yardımcı hakem hatası.
Sabri'ye ayrı bir paragraf açmak gerek. Mayıs ayından bu yana oynamayan bir Sabri var. Kendisini, ailesini, altyapıdaki hocalarını kutlarım. Son dakikada korneri çok iyi kullandı. Oyunun sonuna kadar sahada kalması büyük bir olay. 5 ay maç oynamayan bir oyuncu için bu müthiş bir performans. Kendisi de biliyordur ki bundan sonra daha dikkat etmesi gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA