Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bilic maçı orta sahada kaybetti!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye karşı tek silahı vardı, baskı… Bunu tercih etmeyip Fenerbahçe'yi uzuna zorlamayıp orta sahada baskı yapmayı planlarsa inisiyatifi Fenerbahçe'ye vermiş oldu. Fenerbahçe bu inisiyatifle sazı eline aldı. Türkiye'nin en dinamik takımı dediğimiz Beşiktaş'ı yordular. Aslında Slaven Bilic, Olcay'ı Caner ve Alper'li kanada önlem olarak sağ tarafa çekerek Beşiktaş'ın sonunu hazırladı. Olcay, Caner'e faul yaparak ilk sarıyı aldı ve ikincisini de aynı kanatta Emre'ye yaparak atıldı. İkinci yarıda Fenerbahçe düşük tempoyla devam ederek Beşiktaş'a katkı sağlamış oldu.

SADECE ATİBA KALDI
İkinci yarıda sanki 11'e 10 oynayan Beşiktaş gibiydi ama bu dönemde de hücumda kısırdılar. Atiba'yı beke çekip göbekte sadece Veli'yle oynayarak Sosa'yı aldı. Daha sonra final yaptı, 'Ya herro, ya merro' dedi ve Veli'yi de alarak Mustafa'yı sokup ortayı sadece Atiba'ya emanet etti. Maç da burada bitti. Ben Bilic gibi deneyimli teknik direktörün Mehmet Topal'ı boş bırakmasını anlayamadım. Beşiktaş maçı orta sahada kaybetti. Topal-Meireles- Emre üçlüsüne karşı Veli, Atiba gibi enerjili adamların orta alanı neredeyse boş bırakması hataydı. Galatasaray son yıllarda ne yaptı Fenerbahçe'ye karşı? Pres yaptı, Fenerbahçe'yi uzun topa çevirdi. Öndeki pres iyiyse Fenerbahçe'yi bozarsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA