Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Hamza hoca yanlış yaptı

Türkiye 'de önce bir Bursaspor gerçeği var... Ligimizde en keyifli maçlarını izlediğimizi takımların başında geliyor. Bursa'dan başlarsak Şenol Güneş, çalıştırdığı bütün takımlarda oyuncuların bireysel performanslarını olumlu yönde yükseltiyor. Aslında Bursaspor, o kadar çok pozisyona girdi ki, son yarım saati güle oynaya bitirebileceği bir maç oldu. Bursa, karşı karşıya sürekli kaçırdı. Galatasaray ilk ciddi atağında soldan Olcan kesti, Umut golü attı. Bu ikramiye oldu Galatasaray'a... Devre arasında Hamza hocanın ders alamadığını gördük. Galatasaray hatasında ısrar ediyor, Bursa da bu hataları değerlendirecek şekilde oynuyordu.. 1-1'i yakalamasına rağmen Bursaspor, yine baskın başladı ve Fernandao ile 2-1'i yakaladı. Bu kadar övgüler yağdırdığım Şenol Güneş inanılmaz bir teknik hata yaptı. Volkan çıkmak için her şeyi yaptı.
Yattı, sakatlandı, kart gördü... Takım düştü.. Gözle görülür bir yorgunluk vardı. O anda Şamil'i alıp orta saha üstünlüğünü koruyabilirdi. Şenol hoca, oyunu tutup galibiyete rahat uzanabilirdi.. Çünkü Güneş'in karşında şuursuzlaşan bir Galatasaray ve oyuncuların yerlerini sürekli değiştiren ve çare arayan bir teknik direktör vardı. Sneijder gibi bir oyuncunun artık sürekli şuursuzca vurmayıp daha fazla paslaşarak oynaması lazım. Sabri'nin sakatlığında Hamza hoca çok sağlıklı kararlar veremedi. Melo dışında herkesin yeri değişti, bu da kaosa neden oldu. Bursa karşısında savunma anlamında çok aciz kaldı Galatasaray... Sinan mı Bruma diye sorarsak Galatasaraylılar'ın yüzde 99'ı Bruma der.. Ben de Bruma derim... Sinan hiç tehdit etmiyor.. Sen rakiplerini Umut'la, Telles'le değil Bruma'yla tehdit edersin. Hamza hoca için başarısız bir maç çıkardı diyebiliriz. Bursa'ya karşı çözümleri doğru değildi. Bursaspor açısında da hazır iğneyi saplamışken çekti iğneyi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA