Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Gülme komşuna!

21 hafta tamamlandı. Yüzlerce maç oynandı. 1- Balıkesir-Galatasaray, 2 dünkü F.Bahçe-Akhisar maçı... En büyük sürpriz de ilk 2'ye girer. İddialı konuşmayı sevmem ama iddialı konuşup da yanıldığım maçlardan biri oldu dünkü mücadele. Fenerbahçe kötü oynasa bile bu maçı kazanabilir diye düşünüyordum.
Roberto Carlos, enteresan bir karar aldı oyunun sonlarında. 1-0'dan sonra hiç çıkamayan bir Akhisar vardı. "Bu sıcağa kar dayanmaz" denilecek bir mücadele vardı. Risk aldı. LuaLua 1, Vaz Te 2. Oyunda kim var? Gekas. Savunma yaparak yiyeceğime hücum yaparak yiyeyim dedi. 2-1 yapınca savunmacı soktu hemen. Carlos 1-1'e razı değildi. Bir teknik direktör bu kadar mahkum oynarken, 2 ofansif oyuncu sokuyorsa ya çılgındır, ya da 'atarsam yenerim' diye düşünmüştür. Kazanan haklıdır. 'Bekleyerek yenileceğime oynayarak yenilirim'dedi, kazandı. Kazanan her zaman haklıdır. İnanılmaz bir şekilde panik halinde oynadı Fenerbahçe. Gökhan sinirli, Caner sinirli, Egemen sinirli... Sow yarım metre çıkmış topa itiraz ediyor. Tamam, hakem orta sahada 2 sarı kartlık pozisyonu kaçırdı ama bu kadar itiraz, bu kadar sinir Fenerbahçe'nin aleyhine. İkinci yarıda durdu Fenerbahçe, dönüşlerinde sorun yaşamaya başladı. Ayrıca yapılan müdahaleler de verimli olmadı.
Fenerbahçe öne geçtiği zaman tutabilecek bir kadrosu var. Pas yüzdesiyle, fiziğiyle, kapatmasıyla... Egemen ve Alves'le kaybetmedi ama sürekli açık oynayarak değildi bunlar. İyi kapatarak kazandı. Fenerbahçe forvetlerine "Senede en az 10 gol atar" dersin ama bu oyuncuların gol verimliliğine 8 vermezsin. Fakat hepsi birden kötü oynadığında, alan genişlediğinde sorun yaşıyorsun. Hoca da teşhisi koydu ama teşhisi koyan Carlos'tu.
Eskişehir"ben şehir takımıyım düşmem" derken zora girdi. Önce Gençlerbirliği'ni yendi, döndü lider Beşiktaş'ı yendi. Akhisar 2 galibiyet aldı, biri Fenerbahçe'den. Burada sürpriz bir sonuç oldu ama Akhisar temiz bir galibiyet aldı.Fenerbahçe'nin başına gelen "Gülme komşuna, gelir başına" durumudur. Bu saatten sonra puan aslanın ağzında...
Kazanan haklıdır. 'Bekleyerek yenileceğime oynayarak yenilirim' dedi ve kazandı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA