Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Liverpool darbe vurdu

Öyle bir maç oynandı ki oyunun 70 dakikasında Beşiktaş galibiyeti kaçırdı, son bölümlerde de Balıkesirspor kaçırdı. 2-2'ye geldikten sonra Beşiktaş'ın yüklenebilmesi için Gökhan Töre'nin daha diri olması gerekiyordu. Atiba'nın, Serdar'ın daha güçlü olması lazım. Tolgay aslında yanlış bir değişiklik değildi, orta sahayı tutmak istedi ama sorun şu ki 3'ü bulamadı. Bence bu ligde Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe her ama her maçta zorlanacaktır. Bundan böyle 10 maçta 8-9 galibiyet günleri bitti. Tabii ki Balıkesirspor maçı kayıptır ama Balıkesir'in görüntüsü hiç de sonuncu gibi değildi, tebrik etmek lazım. Beşiktaş da 2 maçta 1 puan aldı, Fenerbahçe de... Lig bence biraz normale döndü diyebilirim.
Allahtan kupada elendi Beşiktaş, hiç kaldıramazlardı bu durumda 3 kulvarı... Beşiktaş'ın Perşembe maçı varken Pazartesi oynaması zor. Pazar'a alınması daha mantıklı. Derbi varsa var, Beşiktaş gündüz oynar. Bu planlama yapılırken acaba kulüplerin yetkilileri işin içine dahil oluyor mu? Beşiktaş yönetiminin de federasyonla iletişim içinde olması lazım. Önder Özen bu işleri eskiden yapıyordu. Bu hafta da Beşiktaş ilk kez boş geçecek, bu hafta çok ama çok iyi dinlenmesi gerekiyor.
Avrupa'da dünya çapında bir takımı eledi Beşiktaş ama ikisini birden yapabilmek önemli. Arada Liverpool olmasa bu iki maçta da çok daha iyi sonuçlar alırlardı. Avrupa'da Liverpool'u eleyebilmek önemli bir olay ama Liverpool elenirken Beşiktaş'a darbe vurdu. Yine de bu kayıplar oyun içerisinde var.
Bugün puan kaybını oturduğun yerden eleştirmek kolay ama futbol kolay değil. Beşiktaş'ın Liverpool maçına bakış açısı Liverpool gibi değildi. Bütün enerjini, gücünü verdin. Öncesi de tehlikeli, sonrası da... Barcelona, City deplasmanına gitmeden Malaga'ya içeride yenildi. Büyük takımların başına böyle şeyler geliyor. Beşiktaş'ın 2 haftadır görüntüsü zorlu ama. Eğer duygusal bakmazsan bugün için 1 puanı iyi bile görebilirsin, son 10 dakikayı düşünürsek. 3'e 1'lere kaldı son bölümde.
Maçın Beşiktaş adına dikkat çekeni Opare'ydi. Ters ayaklı bir oyuncu için solda muhteşem oynadı. Balıkesir'de de Sercan Yıldırım biraz toparlanmış, devamlılığını sağlamış. 2-2'lik skor Balıkesir'i motive eder, Rize'ye karşı kendileri adına ligin finalini oynayacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA