Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

G.Saray'a 4 tane transfer lazım

Mustafa Denizli bundan sonra ne yapacak bilmiyorum ama şu görüntüde tren kaçacak.

Öncelikle şunu söyleyelim; Maç sabaha kadar oynansa Galatasaray ancak Günay'ın hatasıyla ve Muslera'nın olağanüstü performansı ile kazanabilirdi. İlk yarıda 11-12 hücum yapan Beşiktaş var sahada. Bunların 4 tanesini Muslera çıkarıyor 90+3'te Galatasaray hala 0 (sıfır) pozisyon. İkinci yarının başında Galatasaray'ın rakip yarı alanda pas yapması oyunu rahatlattı. Ama maç yine Beşiktaş lehine giderken, birden piyango vurdu Galatasaray'a. Fakat sahanın en iyisi diyeceğimiz Muslera da yenmemesi gereken bir gol yedi Gomez'den. Beşiktaş da golden sonra tedirgin oldu, "Genç kaleci bir hata daha yaparsa" diye... Ama baktılar rakip gelmiyor ve baskıyı arttırdılar. Bana göre de haklı bir galibiyet aldılar.
Geçen sezonun üç kupalı takımına ne oldu? Sonuçta Galatasaray ilk kez Beşiktaş'a kaybetmedi. Ama Galatasaraylılar rahatsız...Niye? Teknik direktör değişti ama iyiye gideceğine geri gidiyor takım. Oyuncuların reaksiyonu sıfır, coşku hiç yok. Astana maçında taraftar her şeyi gördü. Dün de G.Saray 1-0 kazansa sadece skora sevinecek, 1-1 bitse sevinmeyecek.
Neden biliyor musunuz? Çünkü takımın Galatasaray'ı temsil ettiğini düşünmüyor. Galatasaray'da taraftar skordan, şampiyonluk yarışından uzaklaşılmasından değil sahadaki reaksiyonsuzluktan rahatsız. Taraftarını mutlu etmek için en az 4 tane heyecan verecek, oynayacak transfer yapması lazım Dursun Özbek'in risk alıp... Yoksa gün gün geriye gidiyor Galatasaray... Şampiyonluk yarışı iki takıma kalacak gibi görünüyor. Beşiktaş'ın başarısını da göz ardı etmeyelim. İki ezeli rakibini de yenmiş, iyi top oynamış ve ligi forse etmeye çalışıyor. Bir kaleci alınacak devre arasında, Tolgay ve Veli geliyor...
Avrupa'da da oynamayacaklar. Olihmpiyat'ta da..
Maçlarını 18-20 bin kişilik Başakşehir Stadı'nda oynayacaklar. Denizli'ye de mesajım olsun; Bir takım bir teknik direktöre dahi reaksiyon gösteremiyorsa sebebi olmalı. Hamzaoğlu zamanında önde baskı kuruyor, tepki veriyordu bu takım.
Mutlaka Denizli de bunları görüyordur. Ama bir şey daha hatırlatayım. Galatasaray Madrid'de oley yedi, dün de...
Taraftar bunu kabullenmez...
Mustafa Denizli ne yapacak bilmiyorum ama şu görüntüde tren kaçacak.
Kısaca bu maçta galibiyete ihtiyacı olan G.Saray'dı ama 'Sanki yenemezsem, şampiyonluğu kaybedeceğim" diyen bir Beşiktaş ile oynadılar ve hak eden kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA