Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Semih büyük hataydı

Akhisar'ın ilk yarıdaki performansı yüksek olduğu için maç öncesinde güç gözüken bir mücadeleydi. Douglao'nun cezalı olması etkiledi tabii ki. Avrupa kupası hedefi olan bir takım olmasına rağmen deplasman performansı rakiplerinin gerisindeydi Akhisar'ın. Galatasaray da geçen hafta final olarak gördüğü maçı kaybetti. Bu hafta en azından Mustafa Denizli mümkün olduğu kadar demeçleriyle camiayı biraz da olsa heveslendirmek istedi. Devre arasındaki transferi de düşünerek Akhisar ve Kayseri'ye daha net konsantre olmaya çalıştı.
Galatasaray'ın sorgulaması gereken durum, öne geçtikten sonra yakalanmak... Bir kez 2-0'dan 2-1 olabilir ama 3-1'den sonra tekrar yakalanmak bir Anadolu takımına karşı hiç iyi değil. Bireysel anlamda Umut ve Olcan'ı çok beğendim. Hücumda da savunmada da varlardı. Kasımpaşa, Antalya ve Beşiktaş maçlarında kötü futbol oynamışlardı, bu maçta en azından coşkuları vardı. Bu takımları yönetmek çok kolay değil. Denizli hoca şu anda deneme yanılma yoluyla gidiyor. Semih Kaya'yı son bölümde sağ beke çekmenin pişmanlığını yaşıyordur diye tahmin ediyorum. Ne olduysa ondan sonra oldu. Bruno da Semih'in bölgesine girmeye başladı. İki arada bir derede kaldı. Yenilen ikinci golde herkes pozisyon hatası yaptı.
Zor da olsa en azından rakiplerinin puan kayıplarını bekleme şansı doğdu. Dolayısıyla Galatasaray zor gözüken bir virajı geçti. Denizli'nin deneme yanılma döneminden geçmesi doğaldır ama en son denemelerden biri olmalıydı Semih'in sağ beke çekilmesi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA