Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kusura bakarım Eto’o

Bence ikinci yarının en flaş üç takımından bir tanesi Antalyaspor... Bir kere oyunun sonunu iyi oynuyorlar. Hocalarına, oyunlarına saygı duyuyorum ama ne var ki Eto'o'nun yaptığı sportmenliğe aykırı. Beklentim nedir, bu tür pozisyonlarda elle atmak üzücü. Eto'o gibi büyük bir ismin bu pozisyonu söylemesi lazımdı. Vurun abalıya da olmuyor değil… Maçın kırılma anlarından birisi, elle atılan bir gol var. Sarı kart değil. Penaltı pozisyonu var diye "Kusura bakmayın, elle attım" diyemezsin. Kusura bakarım ben! Centilmenlik değil bu, fırsatçılık… Penaltı pozisyonunda pası veren Antalyalı Koray veriyorsa Eto'o ofsayttır. Galatasaray taraftarı mutsuz, bence formasıyla maçı takip eden taraftar sayısı azalmıştır.
Galatasaray kulübünün hatası çok... Statüye göre ilk 5'e girmen gerekiyor. O zaman mutlak suretle bu kulübün işi ciddiye alıp futbol kulübü organizasyona el atmak lazım. Ciddiye almadıkları gözüküyor ama. Selçuk ile Sneijder'in Antalya'ya niye götürülmediğini bana birisi anlatsın. Futbol kulübü terk edilmiş. Koskoca Galatasaray kulübünde prim açıklanıyor. Orada bir forma var, maç başılar var. Rize'yi elesen bile ilk 5'e girmeye ihtiyacın var. 9 haftadır maç kazanmıyorsunuz, yediğiniz gol sayısı 45. Koskoca Galatasaray kulübü başkanı, "Ya arkadaşlar bir dakika, kendimizi ligde kestirmeden Avrupa potasına atalım" demesi gerekiyor. Hatırlarsan Pereira ile ilgili eleştirirken şunu diyorduk: Ya nasıl olur? Pereira anlayamadı, Galatasaray havlu atmış boksör gibi, Fenerbahçe yenemedi. Eleştiriliyoruz bunları söylüyorken ama futbol adamı gözüyle bakınca bunları görüyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA