Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kartal kamp yorgunu

Beşiktaş, hazırlık kamplarını en iyi değerlendiren kulüplerden biri durumunda. Sezon başı çalışmaları göstermişti ki Şenol Güneş ve ekibi doğru ve yerinde yüklemelerde takımını sezona iyi hazırlıyor. 17 hafta sonrasında Beşiktaş'ın ligi lider kapatması ve sakatlıkların sayısının geçen yıllara oranla yüzde 90 oranında azalması başarılı kamp dönemlerini teyit ediyor.
Şenol Güneş takımını Antalya'da da iyi çalıştırdı. Her gün çift idman ile takımına ağır yüklemelerde bulundu. Bu idmanları, medyaya açarak temponun kalitesini gösterirken, oyuncularına verdiği 1 haftalık iznin acısını da çıkardı. 1461 Trabzon karşısında, Beşiktaşlı oyuncuları yorgun gördüm. Hem ilk yarı hem ikinci yarı oyunun kontrolü ellerinden olmasına rağmen, devre arası kampının ağırlığı üzerlerine çökmüştü. Ziraat Türkiye Kupası'nda puan cetvelindeki durumları da göz önünde bulunduğunda, 14 Ocak'taki rövanş öncesi kendilerini fazla zorlamadılar.
Şenol Güneş'in Kerim, Cenk gibi yedek oyunculara şans vermesinin yanı sıra Oğuzhan, Sosa, Atiba gibi sürekli forma şansı bulan oyuncuları da oynatması, bizden daha farklı düşündüğünün göstergesi.
Karşılaşmada Cenk Tosun'un yakaladığı ve değerlendiremediği 2-3 gol pozisyonunu bir kenara koyuyorum, Kerim Frei'ın arzusunu da görüyorum. 1461 Trabzon'a da hakkını teslim etmek lazım. Arzulu ve istekliydi. Beraberliği de hak ettiler. Bence Şenol Güneş'e de çok önemli bir uyarı verdiler. Gökhan Töre'nin kaybettiği topu alan Yüksel Şişman'ın Pedro Franco'yu çok rahat bir şekilde geçerek plase bir vuruşla attığı beraberlik golü, stoper ihtiyacına bir gönderme oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA