Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Görüntü iyi değil

Eğer Trabzonspor son 10 dakika içerisinde yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirebilse, sezonun başından beri ilk defa çok farklı bir sonuçla soyunma odasının yolunu tutardı. Girilen pozisyonların değerlendirilememesinin en önemli nedeni organizasyon bozukluğu. Öyle ki rakip bütün riskleri almış, çok adamla hücumu düşünen bir oyun anlayışı içerisinde.
Trabzonspor zaman zaman rakibini 5'e 3, 4'e 2 yakaladı ama oyuncuların final pası yetersizliği ve pas/şut tercihlerindeki yanlışlıklardan dolayı kendilerini rahatlatacak ikinci golü atamadılar.
Maça Trabzonspor Olcan'ın attığı mükemmel golle başladı. Halil'in kaçırdığı golden sonraysa Trabzonspor oyunda bir türlü istenen düzeye gelemedi. Hatlar arasındaki uyumsuzluk hala Trabzonspor'un en büyük sorunu. Savunmada Bamba bu hattın en iyisi olarak öne çıktı. İkinci kez forma şansı bulan Zeki Yavru görevini yaparken dün bir Emerson seyrettik ki evlere şenlik! Yürüyecek hali yok. Arkasına sıkça oyuncu kaçırmanın yanında aldığı her topu rakibe ikram etti. Orta sahada ise Zokora mücadele ediyor görüntüsünde! Rakipten aldığı hiçbir top yok. Boşa çıkarak top almanın dışında ortalarda gözükmüyor. Sapara ve Alanzinho ise sorumluluk almaktan uzak bir ilk yarı oynadılar.

Yalçın atılmalıydı
İlerdeyse Yasin, Olcan ve Halil birbirinden habersiz üç oyuncu. Halil, dünkü maçta oyundan alındığı ana kadar kaçırdığı golleri bir kenara bırakırsak oyun adına olumlu hiçbir hareket yapmadı. Yasin ve Olcan ise top ayaklarına geldiği her pozisyonda dripling yapmayı düşünüyorlar. Bir de top rakibe geçtiğinde orta sahaya gelerek alan daraltmadıkları için Trabzonspor bu bölgede rakibe büyük boşluklar veriyor.
Hakem Hüseyin Göçek çok kötü bir yönetim gösterdi. İkinci yarıda Yalçın'ın elle kestiği pozisyonda ikinci sarı kartı kullanarak bu oyuncuyu atması gerekirdi.
Sonuçta; alınan üç puan Trabzonspor için moral kazanılması açısından önemli. Ama oyun bazında şu anki görüntüsü hiç de iç açıcı değil

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA