Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Gölgesiyle bile kavga ediyor!

Sorun saha içi mi yoksa saha dışı mı?
Bu soruya verilecek yanıt her ikisi de. Önce saha dışından başlayalım. Halilhodzic, geldiği günden beri aynı tavır içerisinde. Hakemin verdiği her karara itiraz, oyuncularına karşı agresif, kendisiyle bile kavgalı bir görüntü içerisinde. Saha dışına atılmak için elinden gelini ardına koymuyor. Yine dün, hiç gereği yokken yaptığı itirazlar sonucunda, tribüne gönderildi. Birisi artık ortaya çıkıp, Halilhodzic'e dur desin. Yoksa bu görüntü Trabzonspor'a yakışmıyor.
Saha içine gelince...
Trabzonspor adına boşa geçen koskoca bir ilk yarı izledik. L. Varşova, geçen sezon Trabzonspor ile yapılan 2 maçı da kaybeden bir takım. Geçen sezondan görüntüleri farklı değil. Fakat böyle bir takıma karşı ilk yarıda Trabzonspor'un ilk organize atak girişimi 38'de. Yenilen golde ise Trabzonspor savunmasının büyük hatası vardı. Orta sahada Medjani, savunmanın içine girerek oynamaya çalıştı. Constant ise 1 metrekarelik alanda oynadı ve aldığı toplarda çok önemli pas hataları yaptı. Mehmet Ekici ise önde çok etkisiz bir görüntü içerisindeydi. Kenarlarda oynayan Waris ve Fatih Atik ise rakip savunmadan adam eksiltemedikleri için, ilk yarıda Trabzonspor'da ofansif anlamda takımı öne taşıyan oyuncu sadece Bosingwa oldu.
İkinci yarı ise Fatih Atik'in yerine Sefa'nın oyuna girmesinden sonra Trabzonspor rakip alanda daha fazla görünen ve gol pozisyonları üreten bir takım görüntüsündeydi. Çünkü L.
Varşova, baskı altında kaldığı zaman fazla hata yapan bir takım.
Direkten dönen toplar dışında 2-3 net pozisyondan yararlanılamadı ve Avrupa Kupaları'nın ikinci maçında üç puanı kendi evinde kaybetti. L.Varşova gibi bir takıma karşı ilk yarı sahaya çıkardığı 11'de bana göre yanlışlıklar var. Musa Nizam stoper özellikli bir oyuncu olduğu için hücumda yeterliliği çok az. İshak gibi sol ayağı iyi olan bir oyuncunun tercih edilmesi daha doğru bir seçim olurdu. Bir de Fatih Atik'te bu kadar ısrarcı olmak niye? Çünkü şuan ki görüntüsü ile takıma katkı yapabilmesi son derece zor.

Varşova gibi bir takıma karşı sahaya çıkan 11'de bana göre yanlışlık var

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA