Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Bu kadroya itirazımız var!

Maç öncesi veriler F.Bahçe lehine. Çünkü kendi sahasında 32 maçtır kaybetmiyor.
Trabzonspor'un ise deplasman karnesi iç açıcı değildi. Bir de savunmada Trabzonspor'un en önemli oyuncusu Bosingwa'nın sakatlığından dolayı olmayışı, büyük bir dezavantajdı.
Ersun Yanal'ın çıkardığı 11'e itirazlarımız var. F.Bahçe ile oynadığınız maçta orta sahada daha agresif oyunculara yer vermeniz gereklidir. Costant, Mehmet Ekici ve Özer, top ayaklarına geldiği zaman oynuyorlar. Top rakipteyken ise alan markajından başka rakiple mücadeleye girerek top kazanmayı düşünmüyorlar.
F.Bahçe bu yüzden ilk yarıda Trabzonspor'un orta bölgesinden rahatlıkla ceza shası çevresine kadar geldi.
Costant, kaptırdığı toplarla F.Bahçe'nin atak girişimlerini başlatan isimdi. Bir başka yanlış ise Yusuf'a, kenarda Gökhan Gönül gibi 90 dakika süresince ofansif anlamda katkı yapan bir savunma oyuncusunun olduğu yerde sol bek olarak neden görev verilir? Gökhan Gönül özellikle ilk yarıda Erkan Zengin'in de geri dönüşü olmadığı için bu kenarı çok iyi kullandı ve F.Bahçe'nin girdiği gol pozisyonlarının odak noktası oldu. Yusuf, şu an Trabzonspor kadrosu içinde deplasmanlarda rakip savunmanın arkasına koşu yapan tek oyuncu iken neden sol bekte görev verilir anlamak mümkün değil.

ERKAN YETERSİZDİ

Maçın genelinde hücumda hiçbir pozitif görüntü olmadığı gerçeğini çok rahat görürüz. Öne giden her top çabucak rakip tarafından etkisiz hale getirildi.
Mehmet Ekici'yi hala Yanal, savunmanın önünde görev veriyor. Önde Cardozo'ya yakın olsa rakibi daha fazla rahatsız edecek yetenekte... Kendisinde çok şey beklenen Erkan Zengin çok etkisizdi. Önde topla buluştuğu anlarda gerekli yeterlilikte görünmedi. Özellikle maçın ikinci yarısının büyük bölümünde F.Bahçe, Trabzonspor sahasındaydı. Büyük bir baskı sonucunda girdikleri gol pozisyonlarında ise Trabzonspor'a bir puanı getiren isim, yaptığı yerinde müdahaleleri ile Hakan oldu. Hakem Bülent Yıldırım ise büyük bir baskı altında çıktığı maçta çok iyi bir yönetim gösterdiği düşüncesindeyim.

En yüksek not 10 Hakan Arıkan

En düşük not 4 Costant

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA