Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Oyun tatmin etmedi

Trabzonspor adına temposuz coşkusuz bir ilk yarı. Akhisar, oyunun başlangıcında Trabzonspor ceza sahasına daha fazla gelen takım. Yakaladıkları gol pozisyonları var. Trabzonspor savunmasında bu gol pozisyonların oluşmasında öne çıkan isim ise yaptığı hatalarla İshak. Ersun Yanal, bu maçta önde Cardozo'nun arkasında onu destekleyen ilk isim olarak Deniz Yılmaz'a şans verdi. Fatih Atik sağ kenar önde, Özer solda. Fakat orta alanda bir türlü gerekli organizasyonu yapamadıkları için Akhisar topla daha fazla oynayan takım. Hücumda ise her şey Mehmet Ekici'ye bağlı. Çünkü her iki kenardan da istenilen toplar bir türlü gelmediği için Cardozo ilk yarıda topla en az buluşan oyuncu oldu. Kenardan gelen bir topa kafa vuruşunu kaleci önledi. Ardından ise ceza alanı içinde becerisiyle Trabzonspor'u öne geçiren golü attı. Her zaman belirttiğim gibi, bu oyuncu ceza sahası içersinde ne kadar fazla topla buluşursa takıma katkısı çok daha fazla olur. İkinci yarı ise Roberto Carlos orta alandan Zokora'yı çıkartıp Ricardo Vaz Te'yi oyuna sürerek bütün riskleri aldı.
İkinci yarının büyük bölümünde yine Akhisar, özellikle Billal'in getirdiği toplarda Trabzonspor kalesinde pozisyonlar yakalayan takım. Kaleci Hakan'ın kritik kurtarışları var. Ardından ise Deniz Yılmaz gelişen bir Trabzonspor atağında mükemmel bir vuruşla takımını rahatlatan oyuncu oldu. Deniz Yılmaz, bu maçta bana göre takımını en fazla katkı yapan oyuncuydu. Zaman zaman pas hataları yapmasına rağmen orta alana gelerek takımına yardımcı oldu. Rakip savunmayı da en fazla zorlayan isimdi.
Trabzonspor, Gaziantep yenilgisinden sonra üst sıralarda yer bulabilmek adına mutlak kazanılması gereken maçta, 3 puan almayı başardı. Ancak oyun olarak tatmin etmekten çok uzaktaydı.

En yüksek not 7
Deniz Yılmaz

En düşük not 3
İshak Doğan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA