Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Hayal kırıklığı

Dördüncülük mücadelesi veren Trabzonspor'un ne inancı ne de mücadelesi vardı. Maçın ilk yarısında Sivasspor, Burhan Eşer ve Cicinho ile Trabzonspor'un sol kenarını adeta çökertti. İki pozisyondan sonra üçüncüde de yine Burhan Eşer bu kenardan savunmanın arkasına sarktığı anda topu Batuhan ile buluşturdu ve Sivasspor öne geçti. Beraberlik golünden sonra ise daha farklı bir oyunun ortaya çıkacağını düşünenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Özellikle bütün bir sezon, her deplasmanda olduğu gibi hücumda çok boş alan bulmalarına rağmen organizasyonsuzluk yine öne çıktı.
Kenardan gelen oyuncular da yeterli katkıyı veremedikleri için Mersin'de Başakşehir puan kaybetmesine rağmen 4.'lük için gerekli olan ikinci golü bulamadılar.
Hayal kırıklıkları ile dolu bir sezon Trabzonspor için geride kaldı. Bir önemli not ise şu: Burhan Eşer ve Erkan Zengin aynı yaşta. Ama Burhan Eşer neden büyük takımların dikkatini çekmez, oynama şansı bulamaz anlamak zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA