Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Gençlere güvenin

Muhammet Beşir bu takımda artık daha fazla süre alması gereken bir isim...

Trabzonspor'un Süper Lig puan cetvelinde bulunduğu yer göz önüne alındığında Avrupa Kupaları'na katılabilmek adına (Her ne kadar UEFA kriterleri, Demokles'in kılıcı gibi baş üstünde dursa da) Ziraat Türkiye Kupası'nın daha fazla önem taşıdığı bir gerçek.
Bundan önceki iki maçı kayıpsız geçen Trabzonspor, dün geceki galibiyetle gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.
Oyun için olumlu düşüncelerimiz ne yazık ki yok. Dün gece, Trabzonspor adına sahanın en iyi oyuncusu Onursa, oynanan oyun konusunda bize gerçekçi bir fikir verir. Kaleci Onur, ilk yarıda üç net gol pozisyonu önleyen isim oldu. Aytaç'ın attığı golden başka Adanaspor karşısında girilen gol pozisyonu yok. Trabzonspor ikinci bölgede yana ve geriye pas yapmaya çalışıyor. Öne oynamayı düşünen oyuncu sayısı yok denecek kadar az. Marko Marin, top üçüncü bölgeye geldiği zaman rakibi zorlamaya çalışan tek oyuncu. Mehmet Ekici de henüz istenilen düzeyde olmadığı için gol pozisyonu üretmede ligin ilk yarısındaki görüntü ortaya çıkıyor. Bu maçta Trabzonspor adına sevinilecek en önemli nokta; sonradan oyuna giren Muhammet'in attığı golle takıma yaptığı katkı... Bu genç isme artık daha fazla süre verilmeli. Maçın hakemine gelecek olursak...
Koray Gençerler, ilk yarıda Adanasporlu oyuncunun Okay'a ceza alanı içinde yaptığı hareketi, direkt kırmızı kart ve penaltı olarak değerlendiremedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA