Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Büyük kazanç!

Bir takım kendi sahasında oynadığı maçta, ismi de Trabzonspor ise dünkü gibi silik bir görüntü içerisinde olabilir mi? Rakip Medipol Başakşehir, oyunda tempoyu istediği gibi ayarlayan ve üstünlüğü maçın her bölümünde ele alan taraftı. Daha önceki maçlarına göre çok iyi gününde olmasalar da özellikle ilk yarıda attıkları golün dışında 3 net gol pozisyonları vardı İstanbul ekibinin... Kaleci Esteban'ın yerinde müdahaleleri farkın açılmasını önledi. Fakat maçın ilk yarısının son dakikalarında Başakşehir savunmasının hatasından kaynaklı pozisyonda Özer Hurmacı golü atsa oyunda üretkenliği çok kısıtlı Trabzonspor, 2-1'lik avantajla ilk yarıyı önde kapatabilirdi.
Trabzonspor'un orta alanında büyük sorunları var. Aytaç, çok fazla top kayıpları yapan bir isim. Aldığı topları yana ve geriye oynamakta ısrarcı...
Ramazan ise sakatlandığı ana kadar oynadığı bölgenin gerektiği yeterlilikte değil. Ayağına aldığı her topta 1-2 oyuncu geçmek gibi bir yanlışın içerisinde. Bu yüzden ilk yarıda kaptırdığı toplarda Başakşehir tehlikeler yarattı. Oyun Başakşehir sahasına geçtiğinde ise Mehmet Ekici farkı yaratan isimdi. Henüz tam anlamıyla eski görüntüsünden uzak olsa da top ayağında iken rakibi rahatsız ediyor. Savunmanın iki kenar beki Cavanda ve Bosingwa'nın hücuma katkıları çok az. Özer Hurmacı ve Erkan Zengin de kenarda adam eksiltemedikleri için Başakşehir karşında gol pozisyonu üretemediler. Kenardan giren oyuncuların da gerekli katkıyı veremedikleri bir gerçek. Sonuçta; ortaya konan oyundan sonra alınan 1 puan kazanç sayılmalıdır diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA