Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İstikrar!

Türk futbolunun en büyük problemi istikrar.. Bunun aksini düşünenin olduğunu sanmıyorum. Takımlarımızın bir günü bir gününe uymuyor. Geçen hafta Eskişehir'de kaleye şut çekemeyen Fenerbahçe, hafta içinde Türkiye Kupası'nda Bursa'ya gidip evinde devirdi. Eskişehir maçının en iyisi kaleci Volkan Demirel ise dün gece takımının en zayıf halkasıydı. Volkan kariyerinde bir maçta 3 gol yemiştir ama 3 golde de bu kadar hatalı olduğu bir 90 dakika yoktur herhalde. Ligin en çok gol yiyen takımı Balıkesirspor'a şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'nin 45 dakikada 3 gol atması kenardaki teknik adamın başarısı değil, ama ligin son sırasındaki takımdan Kadıköy'de aynı 45 dakikada 3 gol yemek işte o teknik direktör İsmail Kartal'ın hatasıydı.. İsmail Kartal, Gaziantep deplasmanında orta sahayı yine boş bırakmış, Okan Buruk'un takımı 5-6 fırsattan yararlamamıştı. Volkan Demirel sahanın en kötüsü olunca, Balıkesir ikisi duran toptan 3 gol attı. İki de net fırsatı harcadı. Defans dörtlüsünün önüne Mehmet Topal'ı koyup 5 kişiyle hücum ederseniz olacağı budur.

ALPER DEFAN S YAPAMIYOR

Diego bir gol 2 asist ile oynadı tabelayı belirledi ama bu takımın orta sahasında Brezilyalı futbolcu oynarken eğer Emre yoksa, Alper oynamaz. Alper defans yapmayı bilmiyor. Ondan fazlasını da beklemenin bir manası yok.
Beşiktaş'ı ikili averajda mağlup eden, Galatasaray ile genel averaja kalan Fenerbahçe dün sadece 3 puanı değil son sıradaki Balıkesir karşısında 4-5 farklı galibiyeti de hedefliyordu. İkinci yarının başında Selçuk-Alper değişikliği kadar Balıkesir'in kondisyonunun yetmemesi de Fenerbahçe'ye yaradı. Balıkesir'de bazı isimler biraz geriye gelebilse biraz savunma yapabilse skor böyle olmayabilirdi. İkinci yarının hemen başında Fenerbahçe 4. golü bulmasa Balıkesirspor büyük bir sürprize imza atabilirdi.

En yüksek not 8
Caner

En düşük not 3
Volkan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA