Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Lucescu pilavı!

Beşiktaş, 10 günde şampiyonluğu kaybetti ve Bilic ile de yollarını ayırdı. Şampiyon yapsa da Bilic'in Beşiktaş'ta kalma ihtimali zayıftı.. Çünkü Beşiktaş yönetimi, şimdi değil bir aydır zaten teknik direktör arıyordu. Bir yanda Lucescu, bir yanda ise Şenol Güneş.. Türkiye'de her ne hikmetse her sezon Lucescu'nun adı gündeme gelir. Sanki dünyada başka teknik direktör yokmuş gibi.. Rumen teknik adam bu haberleri takip eder, hoşuna gider fakat bir süre sonra da yalanlar.. Tıpkı geçtiğimiz günlerde yaptığı gibi.. Tıpkı 2004'ten bu yana olduğu gibi.. Beşiktaş ile 1 aydır adı anılan, onun öncesinde Fenerbahçe ile flört ettiği iddia edilen Rumen teknik adam şimdi diyor ki, "Beşiktaş'tan teklif almadım.. Burada benim 1 yıl daha sözleşmem var." İyi de kardeşim, bu sözleşme 1 ay önce ya da bir hafta önce yok muydu? Sen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştün mü, görüşmedin mi? Şartlarını sundun mu, sunmadın mı? İş yine parada mı tıkandı?
Lucescu, parayı sever. Shakhtar'da da iyi kazanıyor. Hatta bu ülkede büyük yatırımlar bile yapmış. Yani bir iş adamı gibi.. Konuşulmayı seviyor, parayı seviyor ama iş ciddiye binince "Benim işim olmaz, niye Türkiye'ye geleyim" diyor. Böyle olacaksa gelme zaten! Bu ülkede çok iyi teknik adamlar var.. Bakın Beşiktaş'la ismi anılan bir diğer hoca Şenol Güneş.. Bu ülkenin en başarılı teknik adamlarından.. Bu sezon ligde göze en hoş gelen futbolu oynatan isim.. Şimdi Beşiktaş ona dolaylı yollardan teklif götürdü. "Şenol hoca seni istiyoruz" dedi fakat sonra rotayı yine Lucescu'ya çevirdiler. Sanki bir tenis maçı.. Şenol Güneş ile siz Lucescu'yu nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz? Ben Şenol Güneş olsam ağrıma gider.
İşin özeti şu: "Hocam biz Lucescu ile görüşüyoruz. Olur da bu iş yatarsa seninle de masaya oturacağız!" Bu kabul edilemez bir durum.. Beşiktaş'ın niyeti yine yabancı bir teknik adamsa, varsın bildiği yolda gitsin.. Taraftara, "Biz takımın başına Lucescu'yu getireceğiz" deyip bir algı operasyonu mu yapıyorsunuz.. Ronaldinho olayı unutulmadı, sonu malum.. Taraftar da artık bu pilavı yemiyor, somut adımlar bekliyor..
Olmayacak duaya amin demenin, konuyu fazla deşmenin bir alemi yok.. Bu Şenol Güneş'e de, Beşiktaş taraftarına da haksızlık olur.. Şenol Güneş zaten taraftarın kabulleneceği, renk ayrımı olmaksızın insanların sevdiği bir kişilik.. Şenol hocayla anlaştıysanız bunu kupa sonrası kamuoyuna açıklayın.. Taraftara papatya falları açtırmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA