Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Yıldızları açıklayacağız!

Şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken, "Galatasaray için 4. yıldızın manevi öneminden ziyade Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı sayesinde kasaya koyulacak 30 milyon Euro'nun üzerindeki para ve böylece transfer döneminde elini rahatlatmak çok daha önemli" tezini savunmuştum.. Bunu da başardılar. Transfer mevsimi de başladı. Ama gelin görün ki Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek ile yönetimi, sanki ligi üçüncü bitirmiş, önümüzdeki sezon için Avrupa'yı umursamıyor havasında.
Bu izlenimimin sebebi İbrahimoviç ile ilgilenmemeleri değil.. Transferde Bilal, Aatif gibi isimlerle takviye yapmalarından dolayı.. Galatasaray'ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı fiyasko ortada, bu takıma çok kaliteli bir sağ bek, sağ açık ve Burak Yılmaz'dan daha kaliteli bir golcü gerekli.. Üstelik takımın omurgasının 4 yıldır vazgeçilmez olan Melo'nun durumu belirsiz..
Başkan Dursun Özbek bir taraftan, "Bombaları patlatacağız. Yıldızlar gelecek. Yakında açıklıyoruz" derken diğer taraftan eski başkan Duygun Yarsuvat dönemindeki gibi Galatasaray'ın kasasını yönetirken, kemer sıkma politikası uygularsa, Türk Telekom Arena geçen yıldan daha fazla boş kalabilir..

FUTBOLDA DÜN YOKTUR...
Galatasaray'ın taraftarı tribüne çekebilmesi için Sneijder gibi şöhretli bir isme ihtiyacı var.
Futbol Şubesi'ni teslim alan Cüneyt Tanman'ın ilk transfer görüşmesini Aatıf için Sivasspor ile yapması da taraftarın asabını bozdu.. Bunu ben demiyorum sanal ortamdaki yorumlar, Galatasaraylılar diyor.. Ezeli rekabetin öteki yakasında Fenerbahçe bombaları patlatmaya başladı. Bunun yaratacağı baskı günler geçtikçe Dursun Özbek'in omuzlarında artacak. Çoğu açıklamasında "Yıldızları yakında açıklayacağız" diyor Sayın başkan.. Bu da beklentileri artırıyor.. Futbolda dün yoktur, aylarca 4. yıldız konuşuldu. Galatasaray armasını taktı, bir Pazar akşamı kutladı. Sonrası yeni sezon.. Dünü artık geride bırakmak lazım..

ROBERTO CARLOS...
Roberto Carlos
, Türkiye'ye geldi. Omuzlara aldık, sadece Fenerbahçe taraftarı değil diğer takım taraftarları da bu efsaneyi bağrına bastı. 3 sezon Fenerbahçe forması giydi.. Ortalama 3 milyon aldı.. Toplam 9 milyon Euro.. Yapar size 27 milyon TL.. Reklamlara çıktı.. O dönem Türkiye Ligi onun gözüyle çekişmeli ve kaliteliydi.. Gelin görün ki geçen gün, "Türkiye gibi alt liglerde kendimi geliştiriyorum" demiş.. Fenerbahçe'de oynarken, Sivas ve Akhisar'da görev yaparken lig altta değildi.. Şimdi başarısız olunca gittiğin için mi altlarda? Bu lige bu sezon yükselen Antalyaspor, dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o'nun menajeriyle dün masaya oturdu. Haberin var mı Carlos?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA