Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Artık güvenin!

Hamza Hamzaoğlu önemli ve ciddi bir rotasyon yapınca, herhalde tüm Galatasaraylılar, "Eyvah hocam ne yaptın!.. Böyle iş mi olur! Bir kadro bu kadar değişir mi?" demişlerdir. Korkularını anlıyorum.. Oysa hocayı da anlamak, ona güvenmek lazım artık. Zaten en büyük sorun da bu.. Hala Galatasaraylılar Hamza Hamzaoğlu'na tam güvenmiyorlar!
Rakip Eskişehirspor kötü bir takım. Şu haliyle küme düşmeye aday.. Doğru bir dinlendirme kararı olduğu da kısa sürede ortaya çıktı, Galatasaray zorlanmadan skora gitti. Faul, penaltı kararlarına itiraz olacaktır ama oyunun resmi 90 dakika netti, Eskişehir'in Galatasaray'dan puan alacak mecali yoktu.
Galatasaray'da Emre, Selçuk ve Burak oyunlarıyla bir adım öne çıktı. Jem de ilk kez 11 çıktığı lig maçında agresif ve istekli gözüktü. Yasin ise cepten yedi. Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Löw'ün tribünde olduğu maçta Podolski'nin istekli olmasına şaşırmamalı, iki kez direğe takılması ise şanssızlıktı.. Ya Bilal.. Neler yazıldı, neler söylendi onun için.. Golü klastı.
Eskişehirspor'un oyunu İsmail Kartal'ın sahalara dönme kararını sorgulatıyor. Sanki Kartal, Fenerbahçe'den sonra bir takım çalıştırmak için acele etti.. Sezon başında Eskişehir'i alsaydı belki farklı olabilirdi ama enkaz halindeki bir takımın başına geldi.. Saha kenarında o da takımına umutsuz gözlerle bakıyor.. Ne hücum yapabiliyorlar, ne de adam akıllı savunma.. Şimdi 3. yenilgisini aldı İsmail hoca, haftaya başlar homurdanmalar, istifa et baskıları.. Üzülürüm açıkçası.. Kredisini erken harcamış olur.. Umarım ki ona en azından biraz sabır gösterilir.. Velhasıl, Hamza Hoca'nın rotasyonu tedirgin yaratsa da Galatasaraylı futbolcular ilk yarıda buldukları 3 golle işi bitirdiler. Böylece gördük ki hoca girdiği riskin karşılığını Hakan, Chedjou, Bilal gibi aslarına nefes aldırarak, rahat bir galibiyetle aldı.. Şimdi rakip Benfica.. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi macerasının final maçına çıkacak. İlk 2 iddiası için matematiksel olarak 1, pratikte ise 3 puan şart. Belli ki Hamza hocanın kafası da bu maçtaydı. Lizbon'da başarılar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA