Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İyi ki kupa var

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün borcunun kaynağını dün açıkladı!
Her yıl kupadan 3 milyon zarar ediyorlarmış, bu demektir 300 milyon Euro borcu olan Fenerbahçe 100 yıldır oynanan (!) kupa sayesinde bu zorlukları yaşıyor. Bu ülkede her sezon alınabilecek 3 kupa var. Süper Kupa'ya giden yol da ya şampiyonluktan ya kupadan geçiyor.
Maç başı ücretleri Avrupa'nın hiçbir yerinde yok. Kupa olmasa Salih de bugün 11 milyon opsiyonla Roma'da olmazdı. Bu mantık şunu gerektiriyor: Futbol şubesini kapatmak. 109 yıllık tarihe sahip bir kulübün başkanı bu fikirlerini gözden geçirmeli. Maça gelirsek Tolunay Kafkas gibi sert mizaçlı bir teknik adam karakterini takıma yansıtmış. Dün adeta Atletico Madrid gibi savunma yaptılar, oyundan hiç kopmadılar, kalecileri kritik pozisyonlarda hep doğru yerdeydi. Fenerbahçe'nin en ucunda Van Persie değil Luis Suarez olsa da dönüp orta sahanın yaratıcılığına bakmak lazım.
Santrforunuz kaç kez pozisyona giriyor, ona kaç kez gollük asist gibi asist yazılacak pas atıyorsunuz. Pereira önce Fernandao ardından Diego ile taraftarı önünde her şeyi denedi ve sonunda güldü. Zaten defans yapmaktan başka düşüncesi olmayan Kayseri 10 kişi kalınca, Diego da fişi çekti. Kazanmak icin herşeyi yapan Pereira'yı özellikle kutlamak istiyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA