Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Hayırlı olsun

Son yazacağımızı başta yazalım..
Beşiktaş artık şampiyonluğa çok çok yakın... Beşiktaş'ın favori gösterildiği derbiye Galatasaray baskın başladı.
Beşiktaş aşırı stresliydi... Siyah-beyazlı oyuncuların eli ayağı birbirine karışmış, dizleri titriyordu. Cesaretlenen Galatasaray, ilk yarı boyunca ayağa oynadı, iyi yardımlaştı, sahanın her alanında pres yaptı... Velhasıl Beşiktaş'a kafa tutan bir Galatasaray izledik. Ne var ki iyi oyunun karşılığı gol getirmedi, akıllara gelen Galatasaray'ın başına geldi.Bu hırsın ve bu temponun, Galatasaray'ın fizik gücü göz önüne alındığında 90 dakika boyunca sür(e)meyeceği aşikardı!
Beşiktaş, ikinci yarının başlama düdüğü ile birlikte ipleri eline aldı.
Temposu düşmeye başlayan Galatasaray kabuğuna çekilmeye, Beşiktaş ise alıştığımız organize ataklarını izletmeye başladı. Öyle ki 15 dakika içerisinde Sosa, üç kez golle burun buruna geldi ancak kalitesine yakışmayan vuruşlar çıkardı.
Galatasaray'ın ikinci devre ümitlendiği tek an, Emre'nin Tolga'ya takıldığı andı.
Tecrübeli oyuncuları ile oyunu harmanlamaya başlayan Şenol Güneş, Cenk Tosun ve Gökhan Töre hamlesi ile son darbeyi indirdi. Riekerink ise Sneijder'i çıkarıp Donk'u oyuna sürerek bir puana duacı olduğunu dosta düşmana ilan etti. Ne tesatüftür ki o Donk'un Beşiktaş'ın golünü başlatan pası, Galatasaray'ın kulübesine değil taraftarının başına 'Donk' etti! Cenk'in asistinde Gomez ile golü bulan Beşiktaş, ikinci devre oynadığı oyunla hak ettiği üç puanı aldı, şampiyonluğun kapısını iyice araladı.
Bu hırsın ve bu temponun, Galatasaray'ın fizik gücü göz önüne alındığında 90 dakika boyunca sür(e)meyeceği aşikardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA