Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Söylenen başka icraatlar başka!

Galatasaray taraftarı mevcut yönetimi bir türlü içine sindiremedi..
Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bir sinerji oluşmadığı için yönetim taraftarı sürekli istifaya davet ediyor. Peki neden Galatasaray taraftarı bu yönetimi sevmiyor? Taraftar güzel şeyler duyduğu zaman mutlu olmak ister. Hadi geçen sezon ki transfer dönemi tam bir hayal kırıklığı idi.. Şimdi yine bir transfer dönemi var. Siz önce Lucescu daha sonra da Fatih Terim ismini camiaya açıkladınız..
Başkanın sözlerine bakılırsa, iki isim için de herkes umutlandı.
Sonra ne oldu? Riekerink'le yola devam haberleri çıktı.. Bu taraftar size inanmayıp da ne yapsın şimdi? Hollandalı teknik adam sıkıntılı bir süreçte göreve gelip Galatasaray'ın sezonu bir kupayla kapatmasını sağladı.. Avrupa Kupaları'na katılarak Galatasaray'ın cezasını bu sezon çekmesini sağladı. 17 bin 500 Euro alan bir hoca için bunlar büyük işlerdi.. Ama aynı gaz şimdi devam etmez.. Bu iş olmaz! Taraftar bu sefer sabırlı olmaz.. Başınız ağrır.. Alp Yalman bunları gördüğü için itiraz etti.. Sıkıntı çıktı.. Daha Riekerink ismi resmen açıklanmadı, bugünkü toplantıda meselenin netleşeceği söyleniyor ama bugünkü havaya güvenip Hollandalıyla devam kararı almak, 3 ay sonra üst üste iki maç kaybedilince neler olabileceğine dair garanti vermiyor.. Galatasaray yönetiminin söyledikleriyle yaptıkları arasındaki fark, taraftarın isyanının temel sebebi.. Siz Zlatan vadedip sahaya Umut'u sürerseniz, bombalar patlayacak deyip 1 yıllık Avrupa cezasını, "Büyük başarı" diye kutlamalarla karşılarsanız taraftarın da yönetime güvenmesi mümkün olmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA