Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Oyuncular farklı felsefe yine aynı

Çok farklı bir takım vardı dün sahada ama Beşiktaş farklı oyuncularla aynı yolda ilerleyerek yine başarıyı yakalayacak gibi görünüyor.. Renksiz başlayan bir transfer dönemi sonrası Şenol Güneş'in bir basın toplantısıyla fitili ateşlemesi ve sonucunda Beşiktaş yönetiminin arka arkaya transfer bombaları patlatması.. Üzerinden sadece birkaç hafta geçen bu süreçte takıma kazandırılan isimlerin bir kısmı dün sahnedeydi.. "Uyum sorunu olur mu?" diye mırıldanırken gördük ki Beşiktaş'ın felsefesi hiç değişmemişti. Takımın mayasını belirleyen yine Şenol Güneş'in anlayışıydı..
"Hücum hücum hücum.." Özellikle ilk 45 dakika tempodan başımız döndü. Siyahbeyazlı takım futbol adına her şeyi gösterdi.
Zevk verdi, keyif verdi.. Beşiktaş taraftarı şanslı, böyle bir takımı var. Herhalde dün gece Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı, "Bizim takım da böyle bir futbol oynasa" diye hayıflanmıştır.
Karabükspor direnmeye çalışsa da bu yıldızlar takımı karşısında bir noktaya kadar bunu başarabildi.
Takım halinde baskı yapan, takım halinde hücumu düşünen Beşiktaş istediği golleri de buldu.. Her gol hazırlanışı da goller de keyifliydi. Tek sıkıntı Beşiktaş adına yine defansta verilen pozisyonlardı.
Özellikle yüksek tempoyla 2-0'a gelen ilk devrenin ardından Karabük'ün bulduğu 2-3 net pozisyon vardı. Bu savunma zafiyeti Benfica maçı için sıkıntı oluşturabilir.
Transfer döneminde giderilemeyen tek defo galiba bu, Beşiktaş'ın en büyük sorunu yine defansta..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA