Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Kaymaklı ekmek kadayıfı!

"Öylesine güzel bir gün oldu ki Feyenoord’un Zorya deplasmanında puan kaybetmesiyle F.Bahçe tüm ipleri eline aldı"

Mourinho'nun İstanbul'daki iki günü boyunca yaptığı en doğru hareket, ilk maçtaki galibiyetlerini yorumlamasıydı. "Fenerbahçe ilk yarım saat çok sağlam durdu, biz doğru anda goller bularak kilidi çözebildik" demişti. Yani 3 dakikada 2 penaltıyla… Bu maçta ise 90 dakika boyunca, Fenerbahçe bireysel hata yapmayan, takım halinde hareket eden ve topun arkasında geçit vermeyen bir görüntü verdi. Manchester United topa hakim gözükse de oyunun hakimi kesinlikle Fenerbahçe'ydi. Topu çevirip bir açık bulmaya çalışan United'lı oyuncular, pozisyon namına hiçbir fırsat yakalayamadı. Kaleci Volkan'ın maç boyunca yere yattığını pek hatırlamıyorum. Elbette İngiltere'yi takip edenler, Jose Mourinho ve öğrencilerinin kötü durumda olduğunu, kapanan savunmaları çözmekte çok zorlandığını biliyorlar ama savunma prensibini mükemmel uygulayan ve bulduğu fırsatlarda taşın suyunu sıkıp gol çıkaran Sow ve Lens olmasa bu zafer gelmeyecekti. Öylesine güzel bir gün oldu ki Feyenoord'un Zorya deplasmanında puan kaybetmesiyle Fenerbahçe tüm ipleri eline aldı. Manchester United'ı devirip 3 puan almak ekmek kadayıfı, Feyenoord'un puan kaybı da kaymak… Artık tur için ipler tamamen Fenerbahçe'nin elinde.

12. ADAM VARSA...
Ve bir kaç satır da taraftara.. Her fırsatta Fenerbahçe taraftarının takımın yanında olması gerektiğini vurguladık. Dün gece bu buluşma gerçekleşti. Taraftar olmadan kazanılan maçların hem de böyle büyük maçların bir anlamı olmaz. Manchester United zaferi 12. adamla geldi.. Sow o golü attıysa, Lens topun başına geçtiğinde tribünlerin nefesini tuttuğunu hissettiyse, bu taraftarın sayesinde oldu. Bundan sonra artık taraftarın maçlara gelmesi için oldukça fazla neden de dün gece oluştu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA