Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Necip'in yanlışları

Sivas ve Partizan maçlarında izlediğimiz Beşiktaş ile dün gece izlediğimiz Beşiktaş arasında büyük fark vardı. Tabii ki her maçın ayrı karakteri vardır. İlk devredeki oyuna baktığımızda ikinci devrede bunların yaşanacağını düşünmek mümkün değildi. İlk 45 dakikada oyunu ele alan ancak oyunda etkinliği olmayan bir Beşiktaş izledik. Bu bölümde siyahbeyazlıların hücum zenginliği yoktu. İkinci yarıda ise iki ekip de bambaşka bir görüntüdeydi. Skor 2-1 olduğunda 10 kişi kalan Beşiktaş, maçı böyle bitirebilse çok farklı şeylerden söz edecektik. Ancak şimdi Gökhan Töre'yi de kaybeden Beşiktaş için derbi öncesi bambaşka bir resim oluştu.
Gökhan Töre'nin kırmızı kartı, anlamsız ve gereksiz bir kart oldu. Futbolda gerçekten bir seviyeye çıkacaksınız bu devamlılıktan geçer. Bunu da Gökhan Töre de olumsuz anlamda gördük. Dün geceki maç için Kerim Frei'ya özel bir bölüm açmamız gerekiyor. İki gol ile sahanın yıldızı oldu. Bu karşılaşmayı tam Kerim üzerinden anlatacakken sahneye Necip çıktı ve iki büyük hata ile Kayseri Erciyes'in sahadan galip ayrılmasına neden oldu. Bu maçın hikayesi 'Necip'in yanlışları' şeklinde anlatılacak.
Beşiktaş 10 kişi kalsa da sahada eksik hissederek oynamadı. Hatta siyahbeyazlıların ikinci golünden sonra Bülent Hoca bile maç bitmiş gibi kulübede oturdu kaldı. Ancak son dakikalarda atılan gollerle yine kulübeden fırlayan kişi oldu Bülent Hoca. Yani kimsenin beklediği bir şey değildi. Sivas ve Partizan maçları sonrası kamuoyunda 'Beşiktaş şampiyonmuş' gibi bir hava yaratıldı. Bunu özellikle vurgulamam gerekiyor ki, böyle bir yorumda bulunabilmek için önce nerede olduğunuza bakmak zorundasınız. En azından futbolda bir performansı anlatmak için ilk yarıyı beklemek lazım.
Tabii ki her maçı Partizan gibi oynayamayacak Beşiktaş ama, takım dengeniz, şekliniz ve bütünlüğünüz gibi bazı temel şeyleri de kaybetmemeniz gerekiyor. En önemlisi Beşiktaş'ın böyle savunma zaaflarının olmaması gerekli.
F.Bahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ta ne var diye baktığınızda, kaybedilen 3 puan ve oyunu değiştirmede en önemli oyuncusu Gökhan Töre'nin olmayışı.. Bakalım bunlar derbiyi nasıl etkileyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA