Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Oğuzhan ve bundan sonrası

Sezonun ilk maçı sonrasında biraz oyuncular üzerinden yaklaşalım.
Tolga:
1., 2., 3.kaleci tartışmaları arasında en azından transfer döneminin sonuna kadar birinci kaleci olacak. Dün gece bana göre çok pozisyon düşmese de hatasızdı.
Beck:
Tam bir savunmacı kimliğinde, defans anlamında sağlam. Hücumu hiç düşünmeyen bir performansı vardı.
Tosic:
Akıllı bir savunma, iyi bir sol ayak ama hamlede ağır kaldı.
Rhodolfo:
Sağlam bir fizik, temiz bir ayak içi, bana göre olumlu bir başlangıç yaptı dün gece.
Ersan:
Çok fazla iş düşmedi. Bildiğimiz Ersan savunması.
Atiba:
Geçen sezon kaldığı yerden, ortalamanın altına hiç düşmedi. Bravo..
Necip:
Çok fazla hayal ettirmeyen işini yapmaya çalışan bir isim.
Quaresma:
Üç sene aradan sonra çok daha iyi futbola bakış açısı vardı. Yaratıcılık anlamında çok katkı sağlayacak gibi gözüktü. Ben kendisini beğendim.
Gökhan Töre:
İlk yarı biraz oyuna küsse de geçen sene elinde olan başrolü tek başına alamasa da oyunu çözmede ve bire birde en etkili isim olacak.
Cenk Tosun:
En önemli transfer Mario Gomez, maç sonucu 5-2... Üç gol Cenk Tosun'dan gerisini siz düşünün.
VE OĞUZHAN ÖZYAKUP:
Türkiye'ye geldiğinden bu tarafa tartışmasız en iyi futbolunu oynadı. En iyi demek de hata olur, mükemmel oyunu. Herhalde yetenekli bir oyuncunun neler yapabileceğinin en iyi göstergesi dün oynanan maç. Bana göre kolay kolay olmayacak bir olay. Sadece bir top kaybı ve sıfır hata ile oynadı. Asist sayısı üç gözükse de ikinci golü yaratan yine Oğuzhan'dı. İlerleyen haftalarda belki aynı performansa sahip olamayacak ama dün akşam seyrettikten sonra yapabileceklerini gördükten sonra Oğuzhan'lı Beşiktaş, sezonun ilk maçından çok farklı hedefleri hayal ettirebilir. Ben Beşiktaş'ı oyun olarak da oyuncu kalitesi olarak da çok beğendim. Savunma mı nasıldı? Bence biraz daha bekleyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA