Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yıldırım maçın kaderini etkiledi

Son zamanlarda güya bizim en üst ligimizde saçma sapan hareketler yaparak atılan futbolcu sayısı fazlalaştı. Bu şu demektir; futbolcular fizik olarak maçlara hazır değiller. Olcay'ın atılmasına bir bakın. Ancak amatör bir futbolcu böyle acemice hareketler yapabilir. Geçen hafta Gökhan Töre'nin yaptığı gibi! Tabi bu hareketler aynı zamanda takımdaki teknik direktör disiplinsizliğinin de bir göstergesidir. Futbolcuyu ne fazla okşayacaksın ne de fazla sıkacaksın.
Beşiktaş takımı "Şampiyonluğa oynayacağım" diyor. "Avrupa'da ilerleyeceğim" diyor ama sağ bekte hala Necip Uysal'ı oynatıyor. Türkiye'de son zamanlarda maden kazaları arttı. Beşiktaş'ın da sağ tarafı zaten maden! Çalış, çalışabildiğin kadar. Sonunda altın da bulursun!

10 KİŞİ OYNADI AMA BIRAKMADI
Beşiktaş uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen maçı bırakmadı. Ama kalitesi belli oyunculardan kurulu bir kadroları var. Ancak eksilmezlerse, çok koşarlarsa, başarılı olabilirler. Maça damga vuracak oyuncuları az. Fenerbahçe bildiğiniz gibi. Ölmeyecek kadar oynuyor. 1-0 öndesin üstelik rakibin Beşiktaş 10 kişi oynuyor. İkinciyi atsan 5'e gideceksin ama o güçleri yok. Özellikle Emenike eski Emenike değil. Herhalde yeterince çalışmıyor. Bu da sahada belli oluyor. Fenerbahçe'nin, Süper Lig'deki diğer takımlara göre kadrosu daha iyi ve geniş. Sırf bu özellikleri yüzünden öndeler. Yoksa oynadıkları iyi futboldan ötürü değil. Çünkü bu kadronun daha göze hoş gelen ve daha baskılı oynaması gerekir. Hakemin Olcay'a gösterdiği iki sarı kart da doğru. Ama öyle bir yerde öyle bir pozisyonu çalamadı ki maçın kaderine tesir etti. Bir korner topunda Mehmet Topal, Demba Ba'yı yarı grekoromen, yarı serbest güreş stilinde yere yatırması hem penaltıyı hem de yanında sarı kartı gerektirir. Geçen hafta Gökhan Töre "F... off" demesinden hem atıldı hem de üç maç ceza aldı. Ama Emre aynı kelimeyi iki, üç kere kullanmasına ve hakemin de çok yakın olmasına rağmen hiçbir şey olmadı! Hakem herhalde duymadı! Acaba Futbol Federasyonu hakemin görmediği veya duymadığını kabul mü edecek yoksa hakemin görmeyip duymadığı o hareket yüzünden Emre'yi ceza kuruluna mı sevk edecek? Hep beraber göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA