Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Çakır için siyah beyaz hata!

Yöneticilerin birbirlerini ve hakemleri suçlamaları meyvelerini vermeye başladı. Dünkü maçın 87. dakikasında Başakşehirli Uğur ceza alanı içinde rakiplerini ekarte ediyor. Ya arkadaşının birine verecek ya da kendi vuracak. Sivok'un meşin yuvarlak ile hiçbir ilgisi yok. Uğur'un ayağına basıyor, bu net bir penaltı. Ancak maçın hakemi Cüneyt Çakır pozisyonu aynı netlikte görmesine rağmen penaltı veremiyor.
Yani hakem için siyah beyaz bir hata! Peki gözlemciden Cüneyt Çakır'a bir terslik olur mu? İmkanı yok!
Tamam hakemlerimiz böyle peki ya futbolcularımız?
Bu pozisyondan takriben 10 dakika önce yine Başakşehirli Uğur sağdan hücuma çıkıyor, bir ikili mücadelede top sol koluna çarpıyor. Hakem de bu pozisyona düdük çalıyor. Doğrudur, yanlıştır. Kerim Frei topu koyup oyuna başladığında Uğur da hakem ile konuşmaya başlıyor. Frei, 60 metre top sürüyor, Sosa'ya veriyor. Top kaleciden dönüyor. Frei tekrar vuruyor, pozisyon gol oluyor.
Hakem ile konuşmaya başlayan Uğur, top gol olduğunda ekran görüntüsünde yok.
Ama top gol olduğunda hakem ceza yayının iki metre gerisinde. İşte futbolcularımız da bu! Yani yok birbirimizden farkımız.
Yöneticiler, hakemler ve futbolcular...
Dün gece Kerim Frei diye bir oyuncu çıktı, aldı sazı eline ne Olcay'ı ne de Gökhan Töre'yi arattı. Resmen maçı döndüren isim oldu. Ona Demba Ba da yardım etti. Elinden geldiği kadar da Sosa.
Beşiktaş'ta aynı tip oyuncu çok. Yani işçi sınıfı! Onun için de biraz ince iş yapan fark ediliyor.
Oğuzhan iyi kumaş ama kuvvetsiz. Dün gece Oğuzhan ile Kerim arasındaki fark net olarak ortaya çıktı.
Bana hangisi derseniz açık ara Kerim Frei derim.
Kerim hem koşuyor, mücadele ediyor hem oynuyor hem de oynatıyor.
Fizik olarak da iyi. Rakiple mücadelede de iyi. Kaleci Cenk gene kale sahasına hakim değil. Kale sahası ismi üzerinde kalecinin mülkü.
Kalecinin sahip olduğu alan. Daha doğrusu kalecinin sahip olması gereken alan.Orada kalecilerin borusu öter, hücumcuların değil. Çünkü o boruyu öttürecek avantajı var! Elleri, kolları... Ama maalesef az çalıştıkları için bir arpa boyu ilerleyemiyorlar.
Kalecilerin özel olarak çok idman yapması lazım.
Başakşehir, Galatasaray'a 4 attıktan sonra havaya girmiş. Zaten aldığı sonuçlardan belli. Niye havaya girdiklerini anlayamadım.
Zaten önüne gelen Galatasaray'a 4 atıyor.


Dün Kerim Frei diye bir oyuncu çıktı. Aldı sazı eline, ne Olcay'ı ne de Gökhan Töre'yi arattı.

Sivok, Uğur'un ayağına basıyor. Net bir penaltı... Çakır, çok net görmesine rağmen penaltıyı veremiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA