Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Bu üçlü sağlam kalsın yeter!...

G.Saray'da Prandelli döneminden sonra Hamza hocayla beraber kademe kademe 'düzelme' gözüküyor. Tabii ki bu işler bir anda olmaz! Yeni hocanın en az 8 ila10 hafta arası 'avans' alma süresi vardır.
Sarı- kırmızılılarda kim sakatlanırsa sakatlansın hiç önemli değil. Ancak 3 futbolcu sakatlanmamalı; Sneijder, Melo, Muslera! Bu üçünün kalitesi ayrı, diğerlerininki ayrı! Ve maalesef bu ayrılık, gayrılık mesafesi bayağı fazla.
Görünen çok net bir şey var; Umut'tan da Burak'tan da G.Saray'a santrfor olmaz! Bruma'nın üzerinde bıkmadan, usanmadan çalışmak gerek. Aslında G.Saray kadrosunun içinde çok önemli bir oyuncu var. Maalesef bu oyuncu gereği kadar övgü almıyor. "Bekle" diyorsun, bekliyor, "Oyna" diyorsun oynuyor. Kim bu oyuncu? Hakan Balta. O tam bir profesyonel. Ama maalesef bizim yapımız bu tip insanlara prim vermiyor.
Selçuk çalışıyor gözüküyor, bazen de hakikaten çalışıyor ama gerekli yerlerde gerekli işleri yapmıyor. Bazı pozisyonlar var, mesela Burak olsa o pozisyonun içinde pasını ona atıyor. Ama herkese aynı hoşgörüyle bakmıyor. Rizespor ikinci yarıda 25 dakika orta sahayı eline geçirdi. Bunun sebebi de Selçuk ve Emre'nin Melo'ya yardım etmemesiydi. Hamza hoca da bu sırada olaya el koymadı. Ama aynı Hamza hoca, Burak'ı sahaya sürerek büyük bir hata yaptı.
Hamza hocaya sormak lazım; "Üç oyuncu değişiklik hakkını kullandıktan sonra Burak sakatlansaydı" ne yapacaktın? Burak olayı onun hanesine yazılmış bir eksidir. Hiçbir şekilde bahane üretme hakkı yok. Futbolcu istese de, doktorları da söylese de son kararı verecek olan kendisi.
Oyunun başında Melo rakibin tendonuna bastığı için atılmalıydı. Hakem gözünün önündeki olayı es geçti. Kıvanç başka bir pozisyonda Melo'nun kalça loplarının arasına kramponları ile bastı mı? Bunlar da hakemin yanlış yorumlarıydı.

ADI KALASKO OLSUN!
Galatasaray'daki yanlışların arasında Sneijder sahneye çıkınca ibre hemen sarı-kırmızıların lehine döndü. Çünkü adam top kendisine gelmeden evvel ne yapacağını hem de bir kaç alternatifi ile beraber düşünüyor.
Bir cümle de Holosko'ya yazmak lazım; yarın bir gün bu oyuncu Türk yapılırsa ismini mutlaka "Kalasko" koysun (!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA