Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Bülent Yıldırım rahat uyur mu?

Maç fazlasıyla Fenerbahçe lider oldu.
Büyük bir mucize olmazsa Balıkesir'e de 'Hayırlı işler' demek kalıyor. Böyle bir maçta son 4 dakika Fenerbahçe, 'Bir gol daha atayım, skoru garantiye alayım' diyeceğine; 'Ne olur, ne olmaz bir gol yersem sonra yanarım' diye düşünüyor; yan ve geriye top yaparak 90 dakikayı bitirmeye kalkıyor.
Arkadaşlar bakın; Türkiye'de hakemler maçlara köküne kadar tesir ediyorlar.
Şimdi size 7 tane gol atılmış maçta iki tane dönüm noktası söyleyeceğim:
1- Dakika 43: İki dakika sonra halftime olacak. İki takım da dinlenecekler, sakinleşecekler, devreye önde girmek büyük avantajdır. Ama 43. dakikada Bülent Yıldırım öyle bir eyyam faulü çalıyor ki evlere şenlik! 100 defa seyredin faul değil ve Balıkesir hücuma çıkacak. O top dönüyor maç 3-3 oluyor ve devre!
2- Dakika 77:
Maç 4-3... Balıkesir hücum ediyor. Ceza alanı içinde tehlikeli bir pozisyon... Fenerbahçe'nin stoperleri zaten pimi çekilmiş el bombası... Alves, Egemen, Bekir; kimi oynatırsanız, oynatın.
Her an bir şey bekleyin. Yandan orta, Balıkesirli oyuncu, Egemen'in önünde yerde... Penaltı mı; hakem bakmıyor bile... Gol olsa ne olacak!..
Bakınız; Fenerbahçe'nin ismi, takım kadrosu, harcadığı para, yazılı, görsel basından aldığı destek; karşı tarafta da Balıkesirspor ve böyle bir maç... Kimse kimseyi aldatmasın. Türkiye'de futbol bu ve şu anda Fenerbahçe maç fazlasıyla lider...
Bana 'Fenerbahçe'nin sahadaki en iyi oyuncusu kim?' diye sorsanız. Bir tek Diego'nun ismini veririm. Ama Diego yaramaz, ahlaksız, sahtekar bir adam...
Bize göre... Niye; hak ettiği parayı istemiş.
Beyler söz verdiysen; mukavele yaptıysan, parasını ödeyeceksin. Söz vermek başka şeye benzemez.
Bütün bu tartışmaların içinde, Diego dün Fenerbahçe'nin en iyi adamıysa 'bu işte bir sakatlık var' demektir.
Başkanından, teknik direktörüne, malzemecisine kadar...
Balıkesirsporlu futbolcuları da teknik adamları da tebrik ediyorum. Maçın içinde hakemin eyyamlarını, köşe başı kararlarını bilmelerine rağmen üzerine gitmediler. Hakem Bülent Yıldırım akşam rahat yatar mı; yatar. Çünkü artık onun için, başka bir Fenerbahçe maçı yönetmenin önü açıktır. Fenerbahçe maçı kazanırsa maç fazlasıyla lider olacak.
Seyirci derseniz yarıya yarıya... Hala gelmiyor. 'Türkiye'de bu sene şahane lig oynanıyor' diyen eyyamcılar, şakşakçılar, dolmuşçular var! Ama seyirci yemiyor! Pompayı yapa yapa topu patlattılar ama hala malı götürüyorlar!
Bu sene böyle gidecek, bu muazzam ligimizde birisi kör topal şampiyon olacak!
Herkese hayırlı işler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA