Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Podolski'den yararlanamıyor

Galatasaray'ın hala akordu bozuk ve bir türlü bulamadı... Bakın G.Saray'ın orta sahası, ortada yok! Bu nedenle Mersin çok rahat geldi kaleye. G.Saray'ın karşısında ayağa top yapan, daha çabuk çıkan bir Mersin olsa maçın skoru çok farklı olurdu. G.Saray'da kaptan var ama oyunun kaptanı yok. 7-8 oyuncu sahte oynuyorlar. Eskiden Melo dalıp alıyordu topu. Şimdi bunu yapan yok. Bakın Semih ile Hakan Balta'ya... Rakip üzerlerine gelirken geri kaçıyorlar. Bakın savunmada iki bek var, biri Sabri biri de Olcan.. İkisi de kısa oyuncular. Mersin'in uzun forvetleri bu avantajdan faydalanamadılar ama Avrupa Kupası maçlarında o iki oyuncudan çok iyi faydalanırlar! Hakan stoperde iyi gözüktü. Ama yanında bence sanki Denayer oynasa daha iyi olurdu. G.Saray ilk yarıdaki görüntüsü ile gol yemeye daha yakın bir takım görüntüsündeydi. İkinci yarıda da durum değişmedi. Çünkü dün ikinci yarıda tempolu ve saldırıyor gözüken G.Saray sadece saldırıyor gözüktü hepsi o kadar!
Bakın G.Saray, Podolski'den yararlanamıyor. Çünkü ona bir türlü top getiremiyorlar. O zaman Podolski'yi niye aldın? Attığı golde bile ceza alanı içinde top ona tesadüfen geldi. Yasin hep kendini yere atıyor. Artık mimlendi. Hakemler bile ona inanmıyor. Böyle oynadığı müddetçe inişi sürecek. Yere çakılacak! G.Saray artık Olcan'dan sok bek olarak verim alamayacağını anlamak zorunda. Bunu ben söylemiyorum, futbolcu söyletiyor. Sabri ilk yarıda gördüğü sarı kartla büyük hata yaptı. Senin orada işin ne? Ya maçın devamında bir sarı kart daha alırsan! Burak gibi bir oyuncu o golleri nasıl kaçırır? Akıl sır ermiyor. İlk yarıda ceza alanının içine kadar topla giriyorsun.
Geriden gelen Sneijder var. Dönüp ona vermesi lazımken golü kaçırıyor. İkinci yarıda da kaçırdığı goller şaşırttı. Çünkü G.Saray'dan aldığı paraya bakın!. Bu kadar para alıyorsan o topları da dışarı değil içeri atmalısın! Galatasaray iki pozisyonda penaltı istedi. Şunu sormak isterim onlara; "Aynı pozisyonlarda sizin aleyhinize hakem penaltı verse kabul eder miydiniz?" Kabul ederlerse biz de "Penaltı" deriz! Bence Mete Kalkavan o pozisyonlarda doğru kararlar verdi. Selçuk'un gördüğü kart beni çok şaşırttı. Sen G.Saray'ın en tecrübeli baba adamısın! Tecrübeli bir futbolcu sinirlenmez. Hakem ne yaptı? Geldi kartları gösterdi. Doğru kartları gösterdi. Aslında özetlersek dünkü G.Saray'ın ne orta sahası orta saha, ne savunması savunmaydı... Dün Atletico Madrid'ten biri mutlaka bu maçı izlemiştir ve "G.Saray buysa işimiz iş" demiştir. Ancak bilmedikleri bir şey var, Galatasaray'ın bir avantajı var; Avrupa Kupası'nda çok farklı oynuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA