Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Frekans!

Bu Fenerbahçe 4 lig maçı oynadı, 4 de Avrupa kupası maçı… Yani 8 resmi maç yaptı. Artık bu takımın hazır olması gerekir. Ama dün akşam izlediğim Fenerbahçe'nin hazır olmakla uzaktan yakından alakası yok! İnsan hiç olmazsa 4-5 yan top indirmesi yapar, ver kaç yapar, şut atar, rakip takımın kalesine bindirmeler yapar… Dün sahada bunların hiç birisi yoktu. Fenerbahçeli futbolcular doğaçlama oynuyorlar, sahada her futbolcu kendi bildiğini yapıyor. Kendi kabiliyetine göre oynuyor. Fenerbahçe'de görünen o ki teknik adam ile takımın arasında bir elektrik tutmamış.. Anladığım kadarı ile teknik adam futbolcular üzerinde bir ağırlık oluşturamamış. Teknik adam ile futbolcular arasında uyumsuzluk var. Saha kenarında kendini kaybediyor, yiyor kendini, bağırıp çağırıp arkasını dönüyor. Futbolcu saha içinde anlamıyor. İyi teknik adam soyunma odasına girer girmez konuşmaz. İki-üç dakika geç girer son 5 dakika konuşur. Futbolcu sinirliyken bir laf söyler iş biter! Arkadaş bazı teknik adamlar saha içinde bir şeyler işaret ediyor ya futbolcu bunu görmez. Futbolcu hocaya bakarak oynarsa zaten oyundan kopar. Görünen şu; Fenerbahçe'de teknik adam ile futbolcu arasında frekanslar uymamış!
Josef de Souza golü attı attı ama gol bir tuhaf gol. Hani bir hazırlık pası ile gelen çalışılmış bir gol değil. Yandan top atıldı ayağının burnu ile topu içeri attı. Tamam Fenerbahçe'nin attığı gol büyük takımın golü. Fırsatçı bir gol ama kombine atağını göremedim Fenerbahçe'nin dün. Beşiktaş maçında kombine ataklar vardı. Sonucunda da bol pozisyonlar izledik, keyif verdi. Van Persie iyi kumaş. O kadar fiziğine rağmen ayaklarını çok yumuşak kullanıyor. Topu alışı verişi çok iyi. Henüz daha kuvvetli değil galiba. Biraz zamana ihtiyacı var.
Galatasaraylı futbolcular için "Sahte koşuyorlar" dedik dün de Fenerbahçeli futbolcular arasında da "Sahte koşanlar" vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA