Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Fazla bir şey beklemeyin!

Adama sorarlar; "Ne konuşuyorsun sen? Senin etin ne budun ne?" diye. Galatasaray'ın rakibi Astana aynen işte böyle bir takım. Galatasaray, sahasında oynuyor, berabere kalırsa Kupa 2'ye gidecek! 90 dakika bitiyor. Maçın geneline şöyle bir bakıyorsunuz; sahada futbol oynayan kim? Ama sakın karıştırmayın, futbol oynayan kim derken öyle "aman aman futbol" dan bahsetmiyorum! Yani o top dediğimiz renkli yuvarlağı gezdiren kim? Astana takımı!
Bana Astana takımından bir tane futbolcu söyleyin! Sneijder, Podolski, Muslera... Hangisi para ve isim olarak bunların yanına gelebilir? Cevap: Hiç biri!
Peki 90 dakika sahada futbolu daha iyi oynayan, topu daha iyi gezdiren, oyunu daha hızlı başlatan takım kim? Astana!
Burada keselim, Galatasaray'a dönelim: Bu maçı kazanmak için Galatasaray ne yaptı? Cevap: Hiç bir şey!
Peki Kupa 2'ye kalmak için Galatasaraylı futbolcular ne yaptı? Bence gene "Hiç bir şey!"
Beyler "Vatan, millet" ile bu iş yürümez. Teknik direktör göndermekle de bu iş yürümez. Galatasaray'da kimse suçlu aramasın! Galatasaray Lisesi'nin getirdiği bir başkan, günlük yaşayan bir yönetim, Fenerbahçe Başkanı'na bile golü yedikten sonra kontratağa çıkıp sonunda kendisine gol atan bir yönetim varken veya görevdeki antrenörünün altını oymaya çalışan ve maalesef bir başka teknik direktörle bu işi uygulamaya sokan bir yönetim varken, daha da önemlisi futbolcuların idare ettiği ve maalesef bazı futbolcuların idare ettiği bir Galatasaray varken sakın Galatasaray taraftarları bu takımdan fazla bir şey beklemesin. Dün gece tesadüfen Kupa 2'ye kaldılar. Seviniyorlar... Stattaki seyirci de onları yuhalıyor, TV başında onları izleyen milyonlar da!
Galatasaray'ın gidişatı iyi değil! Dün gece hakeme de sallayacakları fazla bir şey yoktu, rakibe de!
Oynadıkları Astana takımı, soruyorum Galatasaraylı futbolculara kendi oynadıkları ligde mücadele etse kaçıncı sırada olurdu?
Beyler, Galatasaray Başkanı, şu andaki teknik direktörleri ve futbolcuları dahil, "futbolda geçmiş yoktur bugün ve yarın vardır." Kimseyi aldatmayın. Çıkın adam gibi konuşun, akıllı konuşun, adam gibi oynayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA