Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Aydınus eyyamın kralını yapıyor

Fırat kardeşim, olmayanlara sarı verip kırmızı gösteriyorsun, ama sonra bu sefer hakiki sarıdan kırmızıları gösteremiyorsun.

Kayserispor, Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında mücadeleye iyi başladı. Maç 11'e 11 oynanıyordu... Güzel mücadele vardı. Zaten Ankara'da bomba patlamış, moralimiz sıfır. Hiç olmazsa pozisyonları olan çatır çatır bir maç oynanır da 90 dakika da olsa şu bomba etkisinden kurtulur, kendimize futbola veririz diyoruz. Ama burada da statta da bir başka canlı bomba var. Bu canlı bomba göstere göstere ortada geziyor. Bak Fırat kardeşim. Sen iyi hakemdin. Avrupalara gidiyor, geliyordun. Ama sonra geriledin. O kadar çok geriledin ki işi bu noktalara getirdin. Seni profesyonel yaptılar. Ama sen hakemlikte değil, maç idare etmede tam profesyonel oldun! Olmayanlara sarı verip kırmızı gösteriyorsun, ama sonra bu sefer hakiki sarıdan kırmızıları gösteremiyorsun. Eyyamın kralını yapıyorsun! Milletle dalga geçer gibi düdük çalıyorsun. Bak Fırat Aydınus; şunu unutma burada adalet dağıtıyorsun. Burada kul hakkı yersen sonra bunlar başka taraftan senden çıkar. Çünkü bunlara futbol maçı deyip geçme. Burada büyük emekler, büyük paralar var. Buradan binlerce insan nemalanıyor. Sen ayda alacağın 40-50 bin TL'yi düşünüyorsan, ki düşünüyorsun, o zaman daha devam etme!
43. dakikada Kayserisporlu bir oyuncu atılıyor. Gene günahı Fırat Aydınus'un boynuna! Ben de düşünüyorum ki artık 10 kişi kaldıktan sonra F.Bahçe, Kayseri'yi yorar. Sağdan soldan estarabim yapar, 2-3 farkla Kayseri'yi geçer. Ama nerede? Fenerbahçe, 10 kişi kalmış rakibinin bile üstüne gidemiyor. Sahada yine klasik bir Fenerbahçe. Bir gol at üstüne yat sistemi. Bu iş Türkiye'de böyle... Maalesef böyle, yersen!
Kayserispor iyi mücadele etti. Çekinmeden oynadılar. Hepsini tebrik ederim. Yalnız Fenerbahçe ile mücadele etmediler. Karşılarında bir büyük daha vardı; Hakem... Peki Fenerbahçe ne yaptı? Söyleyin bana Fenerbahçeliler, "Şu futbolcu Kayseri karşısında çok iyiydi" diyebilir misiniz? Ben "Var" diyen olacağını sanmıyorum. Artık klasik hale döndü ama yine söyleyeceğim... Fenerbahçe 1 golle maçı aldı. "3 puanı alan daima haklıdır" prensibi üzerinden yoluna devam etti. Herkese hayırlı işler!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA