Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İlk 45 dakika oynanmadı

Beşiktaş maçının ilk 45 dakikasını oynanmamış sayalım. İki takım açısından da şu oldu diyemeyiz. Şunu yaptılar diyemeyiz. Kaleciler bunu kurtardılar da diyemeyiz. Kısaca, diyemeyiz oğlu diyemeyiz.
Sivasspor bir puana razı. Beşiktaş'ı kesmez. O zaman kimin oyunu çomaklaması lazım Beşiktaş'ın. İkinci yarı başlar başlamaz ilk yarıdaki olmayan bazı isimler sahneye çıktılar. Birinci isim Kerim Frei. İlk yarı hiç yoktu. Ama ikinci yarı öyle bir başladı ki aldığı üçüncü topta maçın kaderini değiştirdi. Öyle bir top attı ki bütün Sivas defansını oyundan düşürdü. Mario Gomez de zaten bu tip toplara alışkın. Kalecinin dizinin dibine bıraktı, işi bitirdi.
Sonra penaltı pozisyonu geldi. Şimdi bu pozisyonda bir beş dakika duralım. Çay molası verelim. Biz, Türkiye'deki bazı oyunculara pozisyon hırsızlığı yaptığı için demediğimizi bırakmıyoruz. Ne pozisyon hırsızlığı kalıyor, ne alın teri çalmaları. Ama dün maalesef dünyaca ünlü iki futbolcu için aynı cümleleri söyleyeceğiz.

ETO'O VE GOMEZ'E YAKIŞMADI
Birisi Eto'o, birisi Mario Gomez. Eto'o attığı golde önce kolunu kullanıyor, sonra kafasını. Net bir şekilde elle oynama. Mario Gomez'in pozisyonu da net bir şekilde penaltı değil! Çünkü ikili mücadelede Sivaslı oyuncu ayağını yere basıyor. Gomez ayağını Sivaslı oyuncunun ayağından sonra pozisyona sokuyor. Eğer ayağa basma varsa Gomez basıyor, Sivaslı oyuncu değil. Ama hakem yiyor. Demek ki ithal oyuncular bizim hakemleri çözdüler. Ama ben olaya şöyle bakıyorum; Sen Eto'o isen, sen Gomez isen bu tarz futbol sahtekarlığı işlerine girmeyin. İsimlerinize yakışmıyor. Küçülüyorsunuz. Başarı demek her şey değildir. Ahlaklı başarı avantajdır.
Galatasaray, Antalya'dan dört yedi. Burada olay Antalya'nın dört atması değil, Fenerbahçe'nin bu Galatasaray'ı nasıl yenememesi! Ama Fenerbahçe'nin teknik direktörü hala diyor ki; "Biz rakibe pozisyon vermedik." Yani Antalya'nın 4-2'lik skoru Galatasaray'ın ne halde olduğunun resmi...

YA PENALTI ÇIKMASA
Türkiye'de hakemler doğru düdük çalarlarsa aşağıdaki takımlarla, yukarıdaki takımlar arasında büyük fark olmadığı ortaya çıkıyor. Düşünün Beşiktaş'ın ikinci golü yani penaltı pozisyonunu hakem vermese maç nasıl olurdu? Şunu da diyebilirsiniz, o zaman da Beşiktaş maça başka türlü asılırdı.

G.SARAY PATİNAJ YAPIYOR
Şu bir gerçek dünkü Beşiktaş iyi oynayan klasik Beşiktaş değildi. Bir ara vitesi üç dört yaptılar o ara maçı koparttılar. Onun haricinde hep ikinci viteste gittiler. Biraz daha sıksalar balataları yakacaklardı. Galatasaray'ı sorsanız ne yanacak balataları kaldı, ne benzinleri, ne de lastikleri... G.Saray olduğu yerde devamlı patinaj yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA