Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Muslera’nın farkı ortaya çıktı

İki takım da lige hazır değil. Karşılaşmada ilk 15 dakika iyi mücadele, tempo yüksek. Sonra gittikçe düşen bir tempo. 15 dakikadan sonra, 90'a kadar Beşiktaş biraz daha derli toplu oynadı. Galatasaray'da bir tek Bruma var. O da çok çabuk ve süratli oynuyor. Galatasaraylı ağır oyun oynayan futbolcular ona ayak uyduramıyor. Bu çocuğun Galatasaray'da oynaması zor. Sarı-kırmızılılar hücuma çok ağır çıkıyorlar. Maçın genelinde Beşiktaş daha fazla pozisyon buldu ama atamadı.
Siyah-beyazlılarda Gomez ve Sosa'nın yokluğu çok net belli oldu. Sosa'yı oynatarak bir şeyleri kurtarabilirler ama Gomez ayarında bir golcü bulamazlarsa işleri zor. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorsa, Cenk Tosun'a kalmamaları lazım, Beşiktaş mutlaka bir forvet transferi yapmalı. Penaltılara kalan maçta Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın farkı bir kez daha ortaya çıktı. Tabii ki burada penaltı kaçıranların da farkı var. Beşiktaş'ta son vuruşlar çok zayıf. Siyah-beyazlıların ilk yarıda net bir penaltı pozisyonu var. Galatasaray'ın attığı golde ofsayt var mı yok mu bıçak sırtı. Galatasaray sezonu kupayla kapattı, kupayla açtı. Ama bu kupanın onları aldatmaması lazım. Daha çok eksikleri var.

BU FUTBOL TERÖRÜDÜR
Muslera çok iyi profesyonel, çok iyi kaleci. Kendi seyircisi dün Galatasaray iyi olmasın diye bazı hareketler yaptılar. Meşaleler atarak Galatasaray'a fren yaptırdılar. Aslan'ın durmasına neden olan etken sahaya meşale atanlar.
Muslera sinirden direğe tekme attı. Ciddi olarak sakatlanabilirdi bu olaydan dolayı. 5-6 maç oynamasa bu sebepten ne yapacak o meşaleyi atan Galatasaraylılar! Maça resmen meşale molası verildi. Bunu yakanlara OHAL'den ceza verilsin. Kapatacaksın takımlarının statlarını 5 maç. Bu resmen futbol terörüdür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA