Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kimin kafası normal değil hodri meydan!

Ümit Karan bana, “Boş konuştu, normal kafayla konuştuğunu zannetmiyorum” demiş!.. O zaman kendisine bir teklifim var

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı A Haber'de, "2F" programı yapıldı, yani "Futbol ve FET Ö". Her yere girdiği gibi Fetullah'ın da futbola girmesi doğal, çünkü burada para var. Paranın olduğu yerde her şey olur.
Ben bu programa Bodrum'daki evden bağlandım.
Aslında böyle programlarda stüdyoda olmak lazım. Çünkü bazı söylenenleri duyamıyor, anlatamıyorsunuz, konuşurken de seyredemiyorsunuz. Çünkü bahçeden çekim yapılıyor. Şike olayı açıldı ben bir şeyler söyledim. Oradan da birisi bir cümle sarf etti. Önce ne olduğunu anlamadım.
Sonra Ümit Karan'ın "Boş konuştu, normal kafayla da konuştuğunu zannetmiyorum" dediğini öğrendim. Ümit Karan şike olayında içeriye girdi. Haklıdır, haksızdır ben orasında değilim ama Ümit Karan'ın bu cümlesini anlayamadım. Benim anladığım kadarıyla "Normal kafayla konuşmuyor" her yere çekilir. En tehlikelisi de şudur; konuşan şahsın kafası yerinde değildir.
Üst derecede alkol almıştır, esrar almıştır, kokain almıştır, eroin almıştır. Bunun neticesinde de bu vatandaşın kafası da yerinde değildir, bunları içen insanlar sonrasında fiziki darbe de alırlar. Ondan da dağılabilirler.
O zaman şunu yapmak lazım... Erman Toroğlu da Ümit Karan'la beraber resmi bir hastaneye gidecekler, damardan kan alınacak bir de saç telleri... Araştırma yapılacak. Bir de fiziksel müdahale, bakalım kimlerde neler çıkıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA