Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Hal ve gidişat iyi değil

OSMANLI - F.BAHÇE
Osmanlıspor'un oyun anlayışı ve şekli Fenerbahçe'ye ters. Neden? Osmanlıspor telaş yapıp topa vuran değil, futbol oynamak isteyen bir takım. Boşa çıkıp ayağa top yapıyorlar. Haliyle Fenerbahçeli oyuncular da bu tarz oyunu sevmiyorlar. Neden? Çünkü Fenerbahçeli oyuncular baskı yaparak, Fenerbahçe ismini de kullanarak rakipleri topa vursun istiyorlar. Yani topa kolay sahip olmak istiyor, zoru seçmiyorlar. Öyle olunca da Osmanlıspor takımı, dün akşam rahat rahat futbolunu oynadı.
Tabii şu da var: Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda Volkan hareketini rakibe yapmadı. Topa müdahale etmeye kalktı bacağını biraz yerden kaldırdı. Regattin ayağını Volkan'ın bacağına soktu, sokarken alçıya aldı, taktı kendini attı. Yani hakeme yedirdi.
Fenerbahçe'nin attığı golde Osmanlısporlu bir oyuncunun önce ayağı kalıyor, sonra orta diğer Osmanlısporlu oyuncuya değiyor ve sonra Van Persie'nin kafasına geliyor. Yani tesadüf bir gol. Şöyle bir Osmanlıspor'un oynadığı futbola bakın, bir de Fenerbahçe'nin... Peki Fenerbahçe'nin yaptığı yatırıma bakın bir de Osmanlıspor'un...
Fenerbahçe'nin şunu demeye hakkı yok: "Ben Avrupa kupası maçında oynadım." Osmanlı da oynadı. Yani şartlar eşitti. Hatta seyircide bile Fenerbahçe dezavantajlı değildi. Bu sonuçlar F.Bahçe için iyi değil. 3-4 maç daha böyle giderlerse, yukarıyı unuturlar. O zaman da çok farklı boyutlara gider takım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA