Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kartal kalecisini buldu

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ
Beşiktaş iyi mücadele ediyor gözüküyor. Kayseri'ye fazla pozisyon vermediler. Peki kendileri çok pozisyona girdiler mi? Hayır. Takımın içinde orta alanda maçı idare edecek adamları yok. Birini verdiler Sosa, diğeri sakat Oğuzhan. Yardımlaşarak oynamaya çalışıyorlar. Peki pozisyon yakalıyorlar mı? Evet. Mesela Aboubakar'ın yakaladığı pozisyonu çok maçta yakalayamazlar. Ama bu pozisyonları da artık atsınlar. Aboubakar da artık bunları gol yapsın.
Milli maçlardan sonra maalesef takımlar istenilen havada olmuyorlar. Bu tip maçları eğer bir takım galip bitiriyorsa bu onun bir yerde şansı oluyor. İki takımın pozisyonlarına baktığınızda oldukça kısır bir maç.
Şu bir gerçek, bence Beşiktaş kalecisini buldu. Fabricio takıma daha da alışırsa daha farklı işler yapacağa benziyor. Ama Beşiktaş'ın maalesef orta alanda maçı idare edecek bir adamı bir de gol atacağı pozisyonda atacak, çok zor pozisyonların da bazılarını gol yapacak bir adama ihtiyacı var. Şunu diyebilirsiniz: Yahu kardeşim dünyada böyle kaç tane futbolcu var. Ben dünyadan bahsetmiyorum. Türkiye şartlarında yapabilecek oyunculardan bahsediyorum.
Nakoulma'nın pozisyonunda Kayserililer faul isteyebilirler, penaltı olmaz çünkü ceza alanı dışı. Ama ceza alanı içinde (Levent'in eli) Beşiktaş hücumunda penaltı verilir mi? Bence evet.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA