Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Denayer: Hızlı ve çabuk

Hamza hoca, geçen sezon Galatasaray'ın savunma hattıyla ilgili ecel terleri dökmüştü. Semih'in uzun sakatlığı, Chedjou'nun önce Afrika Kupası'ndan geç gelişi ile son haftalarda yaşadığı adale sakatlığı yüzünden bütün yük "Altın joker" Hakan Balta'nın sırtına binmişti.
Bu sezon Hamza Hoca savunmada sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyor.
Semih iyileşti. Konya maçında oyunu bırakan Chedjou'da sorun ara tatilde giderilecek gibi görünüyor. Hakan Balta hep hazır. Koray Günter tecrübe kazanıyor. Ancak İskoçya'da "Yılın genç oyuncusu" seçilen Denayer'in çabukluğunu anlata anlata bitiremiyorlar. Manchester City'nin kiralık verdiği Denayer için Galatasaray'a "Satış opsiyonu" sunmaması oyuncuya verdiği değeri gösteriyor. Açıkçası; Manchester City genç savunmacıyı Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'da "Tecrübe" kazanması için yolladı.
Denayer'le ilgili İskoçya Ligi'ni izleyen eski bir futbolcu arkadaşımdan şu bilgileri aldım: Hızlı, çabuk, sert ve yüksek toplara mühadale etmekte başarılı. Topla çıkışlarda ayağı düzgün. Sıçrama yeteneği de iyiymiş..
Denayer'in çabuk uyum sağlaması için Galatasaray'ın hafta içinde maç yapması gerekiyor. Denayer'in öncelikli hedefi Manchester City'e dönmektir. Galatasaray başarı konusunda Denayer'e "Araç" olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA