Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Pereira özgür değil

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira bıçak sırtı maçlar oynuyor. Bir teknik adam bu şekilde ne kadar devam edebilir?
Bir teknik adam takımla ilişkilerinin nerede olduğunu iyi bilir. Pereira ne yazık ki özgür davranamıyor. Tek yetkili olsa belki de Van Persie'yi, Ozan'ı, Gökhan Gönül'ü kadroya almayacak. Ancak Van Persie'nin marka değeriyle yarattığı baskı Pereira'nın huzursuz olmasını ve doğru düşünmesini engelliyor. Bu davranış tüm takımda hocaya karşı güvensizlik yaratıyor. Yönetim, Pereira'ya en az üç-dört maç için, "Serbestsin ve istediğin kadroyu çıkarabilirsin. Tam yetkilisin" demeli..

Beşiktaş ligin en iyi futbolunu oynayan takım mı? Geçen sezon görev yapan Slaven Bilic, Şenol Güneş'in işini ne kadar kolaylaştırdı?
Şenol Güneş, Bilic'in Beşiktaş'ta özellikle yerli oyuncular üzerinde yarattığı duygusal travmaları onardı. Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay, Cenk Tosun hatta İsmail gibi oyunculara kalitelerini hatırlattı. Atiba'yı yap-boz tahtası olmaktan kurtardı. Şenol hoca; Beşiktaş'ta duyguları yeniden harekete geçirirken birbirini seven ve destekleyen oyuncular grubunu yarattı. Bu yüzden Beşiktaşlı oyuncular sahada, "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" diye oynuyor. Querasma dışında Beck ve Gomez yerli oyunculardan hem sıcak yakınlık hem de "Beşiktaşlı" muamelesi görüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA